Traseul Sf. Gheorghe – Delta, încântare pentru suflet și ochi

Unul din cele mai importante și cunoscute brațe ale Dunării, Sf. Gheorghe, se află pe lista locurilor în care fiecare turist care ajunge în zonă trebuie să îl viziteze. Brațul sudic al Dunării este unul dintre cele mai fascinante locuri în care trebuie să ajungi mai ales dacă te afli în cadrul unei excursii Sf. Gheorghe-Delta. Acest traseu este deosebit de apreciat de toți cei care au fost măcar o dată până acum în această zonă. Prin urmare, dacă doriți și dumneavoastră să vă bucurați de excursii Sf. Gheorghe-Delta, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă rezervați din timp o dată la care ați prefera să aibă loc plecare din Sf. Gheorge. Așadar, acest lucru poate fi făcut intrând pe site-ul nostru, www.excursiecubarca.ro, iar aici vă puteți rezerva în doar câteva minute data la care doriți să vă bucurați de o excursie pe traseul Sf. Gheorghe-Deltă.

Turiștii vara se bucură de concediu, iar iarna și-l planifică

Chiar dacă iarna nu-i ca vara, asta nu înseamnă că nu vă puteți bucura așa cum se cuvine cel puțin de ideea de a vă planifica o viitoare vacanță. Dacă până acum ați tot mers la mare și parcă v-ați dori să încercați, totuși, și altceva, iată că acum aveți posibilitatea de a vă bucura de excursii Sf. Gheorghe – Deltă, plimbându-vă prin cele mai frumoase locuri din România chiar cu barca. Nu-i așa că sună frumos? Mai bine de jumătate din tot ceea ce înseamnă ținutul sud-estic al României este acoperit de apă, de aceea, în această zonă barca este mijlocul de transport ce se află la îndemâna localnicilor. Veți trăi experiențe inedite, pe care nu le veți uita prea ușor. Alegeți să vă bucurați de peisaje minunate, de o gastronomie specială și de oameni calzi, primitori în acest colțișor de lume liniștit.

Traseul este compus din două părți ce are în componență localități din apropierea brațului, cât și lacuri care au elemente diferențiale și care vă vor tăia răsuflarea doar privindu-le. Asigurați-vă că aveți un aparat de fotografiat cu o memorie bună, pentru că nu veți rezista să nu imortalizați toate acele peisaje mirifice. Prin urmare, o excursie cu barca de o zi în Sfântul Gheorghe va începe în orașul Tulcea încă de la primele ore ale dimineții, pentru că doar atunci veți putea simți pe deplin tot ceea ce înseamnă frumusețea acestei zone, locul în care răsăritul parcă este mai frumos ca niciodată.  Cât despre apusuri, acestea sunt și ele de-a dreptul cuceritoare, însă toate aceste detalii pot fi observate și simțite numai dacă veți ajunge acolo. Uneori, este destul de greu să putem descrie în cuvinte locuri și oameni care au ceva special în firea și existența lor, iar Delta Dunării este acel loc.

Related Post

Leave a Reply