Usureaza-ti munca cu ajutorul robotilor pentru curatenie

Oricare cladire, fie ea rezidentiala sau industriala, are nevoie de o curatenie riguroasa in asa fel incat sa asigure un mediu sigur pentru toate persoanele care o frecventeaza. Asadar, serviciile vizate trebuie realizate la cele mai inalte standarde in asa fel incat sa se asigure acest aspect. Unilift Serv vine in ajutorul prestatorilor de servicii cu solutii moderne menite sa le usureze munca si sa genereze servicii cat mai aproape de perfectiune.

Cere acum oferta de Unilift Serv pentru roboti de curatenie moderni si eficientizeaza fiecare lucrare. Economisesti timp si efort si ai garantia unor rezultate de calitate superioara care sa multumeasca pe deplin chiar si cel mai pretentios client.

Aceasta politica de configurare a unei oferte personalizate a luat nastere din dorinta de a oferi servicii cat mai adaptate nevoilor cu care clientii ajung pe pagina magazinului nostru. Mai exact, li se ofera posibilitatea de a descrie motivele pentru care au nevoie de produsele noastre si scopul in care intentioneaza sa le foloseasca. Mai mult, in sectiunea de observatii pot descrie ce alte echipamente si accesorii au in dotare in asa fel incat sa se asigure ca modelul de robot achizitionat este perfect compatibil cu acesta. In acest mod se pot face economii semnificative, nemaifiind nevoie sa se achizitioneze acele elemente care exista deja in kit-ul personal sau care au o alternativa.

De ce este nevoie de roboti pentru curatenie?

Anumite proceduri realizate manual ar necesita o cantitate foarte mare de efort pentru a putea fi duse la final. De asemenea, pentru a acoperi suprafete mari este nevoie de multe persoane care sa realizeze acest lucru. Consuma foarte mult timp si rezultatele nu vor fi intotdeauna cele dorite. Astfel, a fost nevoie de mecanisme care sa eficientizeze acest proces si sa realizeze o curatare a suprafetelor cat mai in profunzime.

De asemenea, un astfel de robot poate realiza simultan mai multe procedee. Maturarea, aspirarea, stergerea, frecarea sau lustruirea suprafetelor sunt doar cateva dintre functiile pe care un robot pentru curatenie le poate realiza.

Este ideal pentru spatii industriale si comerciale de mari dimensiuni, sali de sport, cladiri de birouri, etc. In plus, pentru ca asigura si dezinfectarea suprafetelor asupra carora actioneaza, poate fi folosit fara probleme si in spatii ale domeniilor medicale, farmaceutice, educationale si nu numai.

Optarea pentru o asemenea abordare este asadar o strategie care are un impact pozitiv asupra bugetului. Mana de lucru poate fi redusa la o singura persoana care sa fie responsabila de manipularea masinariei. In plus, pot fi vizate mai multe incaperi in aceeasi zi, lucru care inainte nu era posibil din cauza lipsei de timp. 

Colaborarea cu Unilift este in sine o alegere avantajoasa atat din punct de vedere financiar, cat si al profesionalismului asigurat prin oferta de produse.

Related Post

Leave a Reply