Incheie aici cele mai avantajoase polite de asigurare

Cu totii am auzit despre asigurarile RCA si CASCO. Dar despre asigurarea de asistenta rutiera, ce stim? In primul rand, asigurarea de asistenta rutiera este varianta unei asigurari complexe prin care putem beneficia de servicii utile in cazul in care apar evenimente rutiere neplacute.

Fiecare dintre noi este supus riscului de a se produce un eveniment neplacut in trafic. Este foarte usor sa ramai cu masina in pana sau sa se produca un accident, iar autovehiculul sa nu se mai poata deplasa. Insa, cu polita de asigurare de asistenta rutiera poti beneficia de siguranta, iar cheltuielile neprevazute se vor reduce.

In functie de ceea ce ai nevoie, o polita de asistenta rutiera poate sa iti acopere evenimente ce se pot produce atat in tara, cat si in afara. Daca esti una dintre persoanele care face des calatorii cu masina in strainatate, o asigurare de asistenta rutiera internationala poate fi un real ajutor.

Motivele care te pot determina sa inchei o polita de asistenta rutiera la brokerul de asigurari TCV sunt evenimentele care se pot produce pe drumurile publice in tara, imposibilitatea de a te mai deplasa cu propria masina, aparitia unor defectiuni tehnice sau accidente in care a fost implicat cel putin un vehicul in miscare.

Consultantii de la TCV ne pot propune mai multe variante de polite de asistenta rutiera si in functie de alegerea pe care o vom face putem beneficia de tractare si transport daca nu se poate repara masina, depanare la fata locului sau autovehicul la schimb.

Daca iti doresti o astfel de polita de asigurare, dar timpul nu-ti permite sa te deplasezi la mai multi asiguratori pentru a lua cea mai buna decizie, TCV a pus la dispozitie un calculator online cu ajutorul caruia putem face economie de timp si efort si putem afla pretul imediat. Pentru acest lucru este suficienta parcurgerea pasilor de pe site si completarea corecta a informatiilor solicitate. Ulterior, vei primi mai multe oferte si informatii legate de tipul de asigurare de asistenta rutiera si pretul unei astfel de polite. Daca vei fi de acord cu propunerile, plata se poate face online, iar polita de asigurare de asistenta rutiera va fi emisa pe loc.

Daca ai nevoie de mai multe informatii cu privire la serviciul, riscurile acoperite si clauzele speciale, un consultant de la TCV va fi disponibil oricand. Acesta te poate consilia si iti va raspunde prompt la toate intrebarile si nelamuririle tale astfel incat sa poti lua cea mai buna decizie.

Oferta brokerului de asigurari TCV este una variata astfel incat sa poti gasi cea mai buna protectie pentru bunurile tale.

Din punct de vedere financiar, preturile politelor de asigurare sunt competitive si avantajoase.Asadar, ai toate motivele sa accesezi chiar acum www.tcv.com.ro!

Related Post

Leave a Reply