Nu trebuie sa platesti mult pentru un astfel de produs

Din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu diabetul, obiectivul acestor persoane fiind de a-si mentine glicemia cat mai aproape de valorile normale reusind astfel sa previna sau sa intarzie aparitia complicatiilor. Diabetul este o afectiune care poate da complicatii oftalmologice, renale sau cardiologice. Pentru a impiedica aparitia acestor complicatii este necesara urmarirea cat mai des a valorii glicemiei prin testare cu ajutorul unui glucometru.

Testarea cu glucometru presupune inteparea cu un ac special in pulpa degetului, nu inainte de a ne spala mainile cu apa si sapun. Ulterior se va pune o picatura de sange pe banda testului atasata anterior la glucometru, si dupa un timp foarte scurt, pe ecranul aparatului va aparea valoarea glicemiei.

Toate valorile care vor fi masurate este bine sa le notam, fiind foarte importante pentru medicul specialist de diabet si boli de nutritie care ingrijeste pacientului si care ii va permite acestuia sa ia deciziile cele mai potrivite pentru sanatatea dumneavoastra.

Si pentru ca valorile sa reflecte intocmai realitatea, este necesara folosirea unui aparate de calitate. In acest sens, MedAZ este distribuitorul de materiale si consumabile medicale care pune un pret deosebit pe actul medical si care este constient ca fara calitate, un act medical nu poate avea loc. Mai mult decat atat, in oferta MedAZ orice pacient poate gasi un glucometru ieftin si de calitate, tot ce ramane de facut este sa consulte pagina MedAZ.ro.

Masurarea glicemiei este indicata pacientilor care urmeaza un tratament cu insulina sau cu pastile de diabet, daca pacientul urmeaza un tratament cu mai multe injectii de insulina pe zi, daca sunteti insarcinata, daca prezentati valori foarte mici sau foarte mari ale glicemiei, daca aveti valori mici ale glicemiei fara simptome de hipoglicemie.

Exista posibilitatea ca la testare, aparatul sa va dea erori deoarece este murdar, temperatura glucometrului sau a testului nu este ceea a camerei, banda de testare este expirata, glucometrul nu este calibrat la setul de teste pe care il folositi sau picatura de sange aplicata pe test este prea mica.

In cazul in care testele s-au terminat, puteti consulta pagina cu produse a site-ului MedAZ.ro, unde veti gasi inclusiv consumabile pentru glucometru ieftin.

Asadar, din punct de vedere al achizitionarii pe produse medicale si consumabile, site-ul MedAZ.ro va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a va monitoriza sanatatea si a preveni aparitia complicatiilor.

Consultantii de la MedAZ asigura toti clientii de seriozitate, profesionalism si promptitudine in preluarea comenzilor si ii asigura pe acestia de tot suportul de care au nevoie in alegerea produselor si realizarea comenzii.

Toate produsele MedAZ se bucura de calitate si sunt disponibile intr-o gama variata, la cele mai accesibile preturi si de multe ori la oferte avantajoase.

Related Post

Leave a Reply