E mai simplu sa organizezi o inmormantare cand ai ajutor

Daca tocmai ai aflat ca o persoana apropiata a decedat, cu siguranta, nu iti sta gandul la organizarea inmormantarii, in special daca nu te-ai mai ocupat niciodata de asa ceva. Totusi, merita sa te orientezi catre Casa Funerara Luca intrucat aici ai parte de mult profesionalism si iti va fi mai usor sa depasesti momentele dificile. Cauta servicii oferite in sectorul 2 si, in plus, acestea sunt non stop, ceea ce presupune din start ca vei avea parte de cateva avantaje importante.

Nu stii niciodata cand intervine o asemenea situatie neplacuta, motiv pentru care e bine de stiut care sunt masurile ce se pot lua in astfel de cazuri. Din start e bine de stiut ca poti apela la cei de la Casa Funerara Luca care lucreaza non stop, asa ca aici vei gasi intotdeauna pe cineva care sa te indrume. Profesionalismul nu va lasa niciodata de dorit, iar acesta face diferenta, motiv pentru care va fi mult mai simplu pentru oricine sa beneficieze de o experienta pozitiva care sa tina la distanta durerea.

Aceste servicii oferite in sectorul 2 cuprind mai multe pachete din care poti sa alegi in functie de preferinte si de bugetul alocat. Cel mai ieftin porneste de la 1000 de lei si, foarte important, aceasta suma este restituita integral familiei din ajutorul de inmormantare. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie sa platesti nimic pentru organizarea ceremoniei. Cu toate ca acesta este cel mai accesibil pachet dintre toate, nu lipseste nimic, astfel ca printre altele putem aminti de sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, crucea din lemn inscriptionata, setul de orare, cel mic si cel mare, iar doctorul care va constata decesul se va ocupa si de imbalsamare si va elibera autorizatiile necesare in acest sens, fara de care inmormantarea nu poate avea loc.

Cu alte cuvinte, Casa Funerara Luca simplifica mult activitatea, iar nimeni nu trebuie sa se complice cu birocratia. Mai departe, acelasi pachet include toaletarea decedatului, spalat si imbracat, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu, transportul funerar, manipularea sicriului, dar si sticla de vin si ulei, prescuri, prosoape, batiste, coliva si nu numai.

Cine isi doreste un pachet superior va avea de unde sa aleaga intrucat aici se gasesc si altele, printre care si cele la 1350 sau 1550 de lei, iar cine isi doreste ceva si mai bun il poate alege pe cel la 2200 de lei. Fiecare dintre acestea pot fi achitate cu talonul de pensie, urmand ca diferenta sa fie restituita familiei. Casa Funerara Luca mai vine cu alte doua propuneri care merita avute in vedere, pachetele la 3926 lei si cel la 8026 lei, acesta fiind considerat cel mai complet.

Related Post

Leave a Reply