Cadastrul nu trebuie sa fie scump

Cadastrul este procedura prin care aflam datele despre bunurile imobile cum ar fi, proprietarul, pozitia, folosinta, marimea. Practic, acesta este documentul care da siguranta tranzactiilor imobiliare. In tara noastra, cadastrul este o procedura obligatorie prin care se tine evidenta si inventarierea bunurilor imobile.

In momentul in care vom dori instrainarea imobilului prin act de vanzarie, donatie sau mostenire, daca vom avea nevoie sa ipotecam imobilului sau in situatia in care vom avea nevoie de o garantie sigura asupra dreptului de propeietate a imobilului va fi nevoie de cadastru.

Actele in ceea ce priveste documentatia cadastrala variaza in functie de fiecare caz in parte. Cu toate acestea, in toate situatiile va fi nevoie de actele de identitate ale proprietarului si de certificatul fiscal de la Administratia Financiara.

In situatia in care datele de achizitie ale apartamentului nu sunt stampilate de Registrul de Transcriptiuni si Inscriptiuni, va fi nevoie de o declaratie notariala, conform careia apartamentul nu a fost inregistrat in acest Registru, ca nu a fost donat, vandut sau ipotecat.

Cadastrul are rolul de a furniza date reale cu privire la proprietarii bunurilor imobile si inscrierea acestora in registrele cadastrale si cartile funciare. Cadastrul trebuie sa contina informatii despre intinderea, configuratia si pozitia imobilului, precum si a folosintei lui raportata la destinatia initiala si categoria de calitate a terenurilor.

Datele reale si complete despre imobile prin lucrarile de cadastru au ca scop reglementarea situatiei juridice a proprietatilor si inscrierea lor in cartea funciara. Cu ajutorul acestora se creeaza o baza pentru stabilirea impozitului fiscal, pentru identificarea juridica a resurselor funciare. Pe de alta parte, se furnizeaza elementele necesare pentru intocmirea studiilor si proiectelor privind sistematizarea teritoriului si a localitatilor, precum si pentru alegerea diferitelor obiective industriale si social-culturale.

In cazul in care te intereseaza o oferta de cadastru la pret redus poti apela cu toata increderea la EuroSurvey. Printre motivele pentru care poti apela la acesti specialisti se numara profesionalismul cu care sunt executate lucrarile, faptul ca este folosita o tehnica de ultima generatie la executarea masuratorilor, comunicarea si transparenta cu care este fiecare situatie tratata.

La EuroSurvey sunt prezentate produsele disponibile publicului larg si lucrarile realizate pe parcursul celor 10 ani de experienta.

Conform feed-back-urilor clientilor, echipa de ingineri a dat si da dovada de profesionalism si promptitudine in fiecare caz.

In cei 10 ani de experienta, echipa de ingineri a realizat numeroase proiecte rezidentiale, cladiri de birouri si lucrari de infrastructura importante.

O data ce vei apela la Survey vei da un plus de siguranta si rapiditatea tuturor proiectelor in cazul in care esti un investitor imobiliar.

Related Post

Leave a Reply