Scapa de toate grijile financiare

Daca din pacate esti unul dintre oamenii care la sfarsit de luna nu au posibilitate sa-si puna bani deoparte orice problema financiara poate deveni o mare bataie de cap.

In cazul in care iti doresti sa mergi intr-o vacanta exotica sau sa faci niste cursuri de performanta si nu ai niste bani pusi deoparte, Telecredit poate deveni cheia rezolvarii problemei tale.

Telecredit este o instituatie financiara nebancara care te poate ajuta cu un Credit Nevoi Personale urgent ce iti poate oferi sume de pana la 2000 de lei. Acest credit de nevoi personale trebuie rambursat intr-o perioada cuprinsa intre 10 si 30 de lei. Daca vei avea posibilitate de a returna suma imprumutata mai devreme, ti se ofera avantajul de a rambursa suma imprumutata, la care se adauga dobanda acumulata pana la data rambursarii creditului. Toate aceste aspecte ale creditarii se vor prezenta de la inceputul colaborarii.

Institutia financiara Telecredit propune conditii mult mai avantajoase pentru un credit de nevoi personale, fata de bancile obisnuite. In plus, nu vei avea parte de brokeri sau intermediari de credite deoarece Telecredit este creditor direct. Procesul de obtinere al creditului este unul foarte simplu, in trei pasi, incepand de la solicitarea imprumutului pana la procesarea rapida a acestuia astfel incat, clientii sa-si primeasca banii in cel mai scurt timp posibil. Asadar, creditul de la Telecredit poate fi solutia ta rapida.

La Telecredit nu are nici o importanta daca esti salariat sau pensionar, indiferent de forma de venit se ofera credite cu valori cuprinse intre 100 si 2000 de lei pe care le poti achita intr-o perioada maxima de pana la 30 de zile. Procesarea dosarului se face imediat dupa aplicare, iar la Telecredit nu sunt aplicate taxe sau comisioane ascunse, astfel incat sa poti apela oricand la un credit nebancar pentru nevoi personale.

Spre deosebire de banci, la Telecredit nu se ia in calcul daca mai ai in derulare si alte credite. Pentru a putea beneficia de avantajele unui credit de la Telecredit tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina, https://telecredit.ro, sa alegi suma de care ai nevoie, intre 100 si 2000 de lei, sa optezi pentru perioada in care vei rambursa suma, de pana la 30 de zile, sa incluzi datele, starea civila, sa notezi contul personal pentru virarea sumei de bani alese si sa incarci documentele necesare. Ulterior, cererea este analizata de catre specialistii Telecredit, urmand sa primeste un e-mail si SMS dupa aprobarea acesteia.

In concluzie, creditul de nevoi personale de la Telecredit poate fi ceea ce ai nevoie intr-o situatie de criza sau atunci cand ai un bun de achizitionat urgent.

Related Post

Leave a Reply