Iata o modalitate simpla de personalizare a oricarui spatiu

In ultima perioada, atat in spatiile comerciale, cat mai ales in spatiile de birouri se opteaza pentru compartimentare la interior cu pereti din sticla. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste amenajari sunt mult mai avantajoase spre deosebire de cele traditionale care se efectueaza cu pereti din rigips, lemn sau MDF.

Pentru a putea fi realizate compartimentari de spatii de birouri cu pereti de sticla va fi nevoie bineinteles de materie prima de clasa intai, respectiv de sticla securizata.

Sticla securizata este o sticla speciala, care este tratata termic si este foarte rezistenta la actiunile mecanice din exterior. In acelasi timp este estetica si permite patrunderea luminii naturale in incaperi.

Printre avantajele compartimentarii birourilor cu pereti din sticla securizata se numara atat izolarea fonica, cat si cea termica. De asemenea, acest tip de sticla se sparge foarte greu, insa, daca acest lucru s-a intamplat, riscul de a te taia este mult mai mic in comparatie cu sticla normala. Pe de alta parte sticla securizata se zgarie foarte greu si se intretine usor.

Daca birourile vor fi compartimentate cu pereti fixi sau mobili din sticla se va crea automat si senzatia de amploare a spatiului, gradul de luminozitate din interior va fi amplificat foarte mult, astfel ca acest lucru va duce la reducerea costurilor cu privire la facturile de energie electrica.

Pe langa aceste avantaje, compartmentarile pentru birourile de sticla prezinta avantaje de natura estetica oferind un birou rafinat si de bun gust.

Compartimentarile cu sticla implica si rentabilitate din punct de vedere al costurilor deoarece instalarea peretilor si usilor din sticla este doar o mica parte din costul instalariilor traditionale.

Mai mult decat atat, compartimentarile cu pereti din sticla se pot face foarte usor si astfel lucrarile vor fi finalizate mai repede. Daca se decide pentru acest tip de amenajare a biroului, spatiul va fi aranjat fara probleme.

In cazul in care va ganditi ca la un moment dat este posibil sa va mutati biroul, optiunea pentru pereti din sticla este o decizie buna, deoarece peretii si usile de demonteaza rapid, iar daca va fi nevoie de anumite modificari in noua locatie, totul se poate face foarte simplu, deoarece procedurile nu sunt complicate.

Sunt multe persoane care considera ca intimitatea are de suferit din cauza sticlei, insa acest lucru nu este adevarat, deoarece pe langa protectia fonica, sticla securizata poate fi sablata sau colorata partial dupa bunul plac pentru a oferi intimitate.

Peretii si usile din sticla arata eleganta superioara comparativ cu solutiile traditionale si daca veti imprima si sigla companiei pe ele, mai mult ca sigur ca va avea un impact deosebit asupra potentialilor clienti.

Ai nevoie de ajutor in compania ta? Ia legatura cu DHN!

Related Post

Leave a Reply