Am avut nevoie de cineva care sa se asigure ca proiectul meu imobiliar mergea ca pe roate

Cum proiectele imobiliare sunt in floare in principalele orase ale tarii, este de la sine inteles de ce a crescut considerabil cererea pentru fel si fel de servicii aflate in legatura directa. Astfel, pentru urmarirea constructiilor este nevoie de oameni cu experienta, profesionisti, care stiu cum sa se adapteze la fiecare context in parte, iar cei de la Euro Survey, cu siguranta, nu vor dezamagi vreodata. Merita sa afli direct aici toate detaliile si cu aceasta ocazie vei descoperi si care sunt principalele plusuri de care poti sa te bucuri.

Specialistii de aici dispun de experienta necesara pentru a putea pune in practica toate serviciile promise, care sa fie si de cea mai buna calitate. Preturile difera in functie de fiecare situatie in parte, insa acestea sunt, cu siguranta, accesibile pentru toate buzunarele. De exemplu, pentru o ridicare topografica neavizata pentru o suprafata de cel mult 1000 mp preturile incep de la 1000 de lei,  pe cand pentru suprafetele cuprinse intre 1000 mp si un hectar valoarea este aceeasi. Pentru suprafata mai mare de 1 hectar pretul este de 2400 de lei, in timp ce pentru avizarea ridicarii topografice acesta este de 600 de lei. Inainte de toate poate fi necesar un aviz de incerepe a lucrarilor, caz in care trebuie sa platim 300 de lei, iar specialistii ofera si consultanta la tariful de 500 de lei pentru fiecare lucrare in parte.

Pentru fiecare inscriere sau notare in Cartea Funciara se va plati 500 de lei, pe cand pentru depunerea cererilor necesare in cadrul unui proiect tariful este de 500 de lei, iar aici putem aminti de extras, planuri de incadrare, copii dupa arhiva si nu numai. Si obtinerea certificatului de urbanism este un serviciu foarte util ce poate fi disponibil la EuroSurvey, pretul fiind de 1400 de lei. Acestea sunt cateva dintre cele mai utile servicii, insa optiunile nu se opresc aici, astfel ca pot fi descoperite toate. In schimb, cand e nevoie de ajutorul oferit de specialistii de aici? In mai multe cazuri, printre care si: pregatirea pentru un proiect imobiliar intrucat trebuie sa fie efectuati nenumarati pasi.

Concret, e nevoie de alcatuirea unui plan de lucru pentru ca situatia sa poate fi gestionata in mod corespunzator. De asemenea, specialistii de aici se pot ocupa si de obtinerea documentatiei cadastrale in cazul in care aceasta nu este trecuta in cartea funciara sau atunci cand aceasta nu mai este actualizata din punct de vedere legislativ. Exista si cazuri comune de suprapunere cu cel putin un vecin, situatiile fiind complexe daca nu sunt documentate corespunzator.

Cu alte cuvinte, poti apela la EuroSurvey pentru urmarirea constructiilor, dar si pentru obtinerea a nenumarate documente necesare in diferite contexte, serviciile fiind intotdeauna de cea mai buna calitate.

Related Post

Leave a Reply