Am descoperit o solutie financiara foarte avantajoasa

Esti una dintre persoanele care ai nevoie urgenta de bani pentru plata salariilor si ai bilete la ordin de la clientii tai sau file cec-uri care urmeaza sa se incaseze mai tarziu? Ce poti face, este sa apelezi la Omnicredit si sa accesezi varianta de scontare cec. Ca sa intelegi mai bine cum te poate ajuta aceasta varianta, iata ce este scontarea cec.

Scontarea cec este o modalitate de acordare a unei sume de bani care se face pe o perioada destul de scurta de timp, acordare care se face de catre o banca comerciala prin plata inainte de perioada de scadenta a unor bilete la ordin.

Termenul de scontare este de fapt acea operatiune de achizitionare a bancilor de la clientii lor a efectelor de comert pe care acestia le au in posesie, in schimbul acordarii unui credit de scont, dar si a opririi de catre banca a unei sume de bani, capital care este format din comisioane impreuna cu valoarea scontului.

Scontarea, ca orice alta varianta prin care poti obtine o suma de bani de la o banca comericala, necesita stabilirea unei garantii de comun acord intre banca si client, operatiunea finalizandu-se cu un anumit procent de la caz la caz, procent aplicat la valoarea nominala a efectelor scontate.

Efectul comercial este de fapt angajamentul luat de o persoana care plateste in numele unei banci comerciale, castigurile fiind in favoarea beneficiarului. Un exemplu, in acest sens este ca acela care plateste, depune o anumita suma de bani la banca comerciala aleasa de el, iar banca emite un efect comercial catre beneficiar, urmand ca acesta sa recupereze suma de bani in cauza de la banca comerciala in momentul in care factura este la scadenta prin prezentarea efectului comercial. In situatia in care beneficiarul are nevoie de acea suma de bani inainte de scadenta, el poate sconta cecul respectiv la o banca comerciala, urmand ca aceasta sa ii inmaneze o suma mai mica de bani decat cea care se regaseste tiparita pe cec, iar cand se ajunge la scadenta, banca sa recupereze banii sau sa resconteze efectul comercial la Banca Nationala sau la oricare alta banca.

Creantele care se iau in calcul la Omnicredit sunt facturile, biletele la ordin si filele CEC care au termen de minim 7 zile inainte de scadenta si care constau in marfuri sau servicii prestate.

La Omnicredit nu are nici un fel de importanta care este valoarea biletelor la ordin sau a filelor CEC, astfel ca putem sa ii ajutam pe toti cei care au nevoie de noi.

Alt avantaj pe care il ofera scontarea prin Omnicredit este ca se poate beneficia de bani intr-un timp foarte scurt de la solicitare, de maxim 8 ore, acest lucru fiind posibil pentru ca am inteles cat de important este timpul pentru tine.

Din acelasi motiv, al timpului, am simplificat procedura prin care poti intra in posesia banilor de care ai nevoie, astfel ca, totul se desfasoara online, fara a mai fi nevoie sa facem drumuri interminabile. Si pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse lucram cu o echipa de profesionisti care iti va da cele mai bune sfaturi.

In ceea ce priveste termenul de plata, exista o perioada cuprinsa intre 7 si 120 zile, dar care se poate prelungi in functie de proiectele pe care le ai de realizat.

In cazul in care ajungi in situatia de a nu putea achita la timp si poti justifica acest lucru, termenul de plata se poate prelungi. Daca nu vei putea face acest lucru, IFN-ul Omnicredit poate cere incasarea sumei inapoi, direct de la firma ta.

Related Post

Leave a Reply