Descopera cursurile de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti cu Vasile Cristina

Daca iti doresti sa faci mai multe pentru copiii tai, indiferent de ce varsta au, poti apela la un expert care sa ii ajute sa evolueze, prin urmare poti apela la cursurile de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti tinute de Vasile Cristina. Aceasta lucreaza atat cu copii cat si cu adulti de ani de zile si ii ajuta sa devina cea mai buna versiune a lor, descoperind o multitudine de calitati, abilitati si lucruri noi despre ei insisi. Apeleaza la serviciile ei si vei face o alegere care va duce la un stil de viata mai calitativ si va avea consecinte pozitive pe viitor pentru copiii tai.

Gasesti pe site mai multe tipuri de servicii dintre care poti sa alegi, precum cursuri de devoltare personala pentru copii sau consiliere pentru copii. In cadrul acestor cursuri pentru copii si adolescenti, acestia vor invata tehnici de comunicare si de control al emotiilor pe care le simt la varsta lor, pe care mai apoi sa le poata aplica in viata de zi cu zi. Vor invata sa descopere sensul si menirea personala prin discutii libere intr-o atmosfera placuta si prietenoasa, sa asculte si sa inteleaga nevoile altora, sa isi depaseasca teama de a fi in centrul atentiei si, nu in ultimul rand, sa depaseasca barierele de comunicare.

Totodata, aceste activitati de dezvoltare personala pentru copii, dar si pentru adolescenti au scopuri multiple, printre care se regasesc imbunatatirea comunicarii cu cei din jur, dezvoltarea inteligentei emotionale, aspect foarte important si foarte indicat de inceput de la varste fragede, si cresterea stimei de sine.

Intrucat pentru o dezvoltare personala a copiilor si adolescentilor este nevoie de multa rabdare si informatie, atunci cand parintii se simt depasiti pentru ca fie nu au suficient timp, fie nu detin resursele necesare in a-i ajuta, atelierele de dezvoltare personala pentru copii sunt solutia perfecta. De ce? Pentru ca vor fi mereu in prezenta unei persoane autorizate in consiliere pentru dezvoltare personala pentru copii si adolescenti si vor invata prin intermediul unor metode creative, cum ar fi jocuri terapeutice, jocuri de roluri, prin folosirea fanteziei, a dansului, muzicii si prin discutii pe teme diverse. Astfel, cei mici vor putea sa isi exprime emotiile si trairile si vor invata sa se descopere, sa caute solutii si raspunsuri la intrebarile care apar la varsta lor.

Poate ca nu esti familiarizat cu conceptul de dezvoltare personala pentru copii si pentru adolescenti pentru ca este relativ nou, insa cu siguranta te vei simti mai bine stiind ca ai contribuit la schimbarea acestei lumi dandu-i o educatie cat mai buna si numeroase posibilitati de a deveni cea mai buna versiune a lui copilului tau dupa ce vei apela la serviciile unui life coach precum Vasile Cristina. 

Related Post

Leave a Reply