Nu stii ce pat sa alegi pentru dormitorul tau?

Pentru un somn linistit si odihnitor este foarte important ce pat ne alegem in dormitor. In plus, patul nu are doar rol decorativ in dormitor, ci este acel tip de mobilier care ne imbunatateste semnificativ calitatea vietii. Patul din dormitor, indiferent ce forma ar avea este piesa de mobilier pe care ne petrecem o mare parte din timp, atunci cand dormim. Ca urmare, acesta nu trebuie sa fie un pat slab calitativ, deformat si mai ales sa aibe si o saltea nepotrivita. Toate acestea vor duce in timp, la o degradare a starii de sanatate a corpului, cum ar fi durerile de spate si un organism obosit.

Daca faci parte din categoria persoanelor care au dormit pe acele paturi joase sau pe saltele extensibile este cazul sa faci o schimbare pentru ca este total nesanatos sa continui in acest ritm.

O varianta pentru paturile de dormitor sunt paturile tapitate, aceasta fiind varianta cea mai eleganta, versatila si mai romantica. Versatilitatea este data de varietatea de materiale si culori puse la dispozitie de Expomob din care fiecare poate sa aleaga ce isi doreste, iar un pat cu tablia tapitata il va face un element decorativ in dormitor. Exista o gama diversa de materiale pretioase sau aplicatii sofisticate care pot transforma patul intr-un mobilier foarte luxos. Conteza foarte mult calitatea materialului in care sunt imbracate cadrul patului si tablia. De aceea este bine sa alegem doar lucruri de calitate, iar Expomob chiar asta pune la dispozitia clientilor.

Dimensiunea patului este un alt criteriu de alegere a patului din dormitor. Aceasta trebuie raportata la marimea camerei. Aici oricine va putea gasi paturi duble pentru dormitoare matrimoniale cu dimensiuni de 140x160cm sau 180×200 cm lungime. Dimensiunea de 180×200 cm lungime este a paturilor cunoscute sub denumirea de pat Queen, care poate fi incadrat foarte usor intr-o camera de dimensiuni medii, oferind un spatiu generos de dormit, pentru doua persoane.

Totodata pentru cei interesati, la Expomob in categoria de produse se gasesc si paturi pentru o persoana cu dimensiunea de 90x 200 cm sau 120x 200 cm lungime.

Odata ce te-ai hotarat asupra dimensiunilor patului, la orice ora vei putea gasi aici un pat bun si rezistent. Asadar, te poti baza pe oferta de paturi de la Expomob. Si pentru ca fiecare client sa fie multumit, stocurile sunt permanent actualizate astfel incat sa poti gasi ceea ce cauti.

Paturile pentru dormitor achizitionate de la Expomob se pot achita integral sau in rate, iar plata se poate face in magazin, ramburs, prin transfer bancar sau cu un card bancar, in functie de preferintele fiecarui client.

Acceseaza www.expomob.ro si ia la cunostinta de modele de paturi pentru dormitor!

Related Post

Leave a Reply