Comanda tort monoportii, ideale pentru transportul sau servirea prajiturilor in cofetarii si la evenimente fastuoase

Daca aveti ca obiect de activitate producerea de prajituri, mai cu seama activitatea intr-un laborator de patiserie si cofetarie, atunci stiti deja ca aveti nevoie de o multime de produse aferente prin intermediul carora puteti livra productia la cel mai inalt standard de functionare, asa cum prevad standardele europene, dar si cele romanesti. Astfel, Anyta Cooking va pune la dispozitie monoportii tort, care va pot fi de un real folos atunci cand aveti nevoie sa onorati comenzi sau sa serviti clientii direct in incinta cofetariei.

Comanda tort monoportii chiar acum de pe site-ul nostru, anytacooking.ro, si poti beneficia de un set de 100 de bucati tort monoportii, totul la un pret special pentru producatorii de bunatati. De obicei, vorbim despre monoportii in cazul cofetariilor care servesc in incinta sau pe teresa si trebuie sa serveasca clientii cu reguli igienice stricte, astfel ca folosirea acestor suporturi este ideala in aceasta directie, inlocuind cu succes farfuriile mici, care se pot strica usor sau chiar farfuriile din plastic, a caror capacitate estetica este una redusa. Pana la urma, nu te costa o avere sa poti sa iti cumperi un set de suport tort monoportii, vorbim de doar cativa lei, care sunt nesemnificativi comparativ cu costurile unor obiecte din plastic, care asa cum stim, daca nu sunt reciclate corect, pot dauna grav mediului inconjurator.

Alege aceste monoportii si ai parte de o eleganta in servire, aspect estetic ales cu grija si, totodata, posibilitatea de a economisi cativa banuti pe care ii poti folosi cu un al scop. De obicei, dintre clientii nostri, cei mai frecventi sunt cofetariile, dar si tinerii care isi unesc destinele si vor sa le dea drept marturie invitatilor cate o felie de tort. Ei bine, pentru a putea da invitatilor tai din surpriza dulce a serii, trebuie sa te asiguri ca ai la indemana tort nunta monoportii, totul fiind pregatit din timp, iar in acest fel toata lumea va primi bucatica de dulce cuvenita.

De asemenea, aceste monoportii pot fi de culoare arginitie, iar ca material utilizat vorbim despe unul usor degradabil, anume cartonul, care este insa de foarte buna calitate, foarte rezistent la grasimi sau umezeala.

Asa cum s-a precizat anterior, aceste monoportii sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie, cel mai des sunt folosite pentru prajituri sau diferite dulciuri. Fiecare set pe care il veti comanda contine 100 de bucati de carton argintiu sau auriu, in functie de culoarea aleasa si este in perfecta conformitate cu reglementarile europene si romanesti in materie de ambalaj si mediu.

Comanda si tu chiar acum unul sau doua seturi de monoportii pentru tort din carton si poti primi reduceri consistente!

Related Post

Leave a Reply