Varietate de tricouri personalizate pe Nanana.ro

Nanana este o platformă inovatoare ce a deschis extrem de multe uși din momentul în care și-a făcut apariția pe piață.

Produsele Nanana, intersecția dintre artă și trend

Toate produsele Nanana, sunt confecționate din materiale premium, bumbac 100% sau bumbac în combinație cu alte materiale reciclate, care să asigure longevitatea produsului final. Paleta de culori este foarte variată, iar formula acestora a fost studiată îndelung pentru a o găsi pe cea mai rezistentă chiar și supuse la spălări repetate. Delicatețea materialelor, croiurile minuțios realizate, finisajele fără cusur sunt doar câteva dintre aspectele pe care le veți găsi la tricourile de pe Nanana.

Tricou mânecă scurtă  Copii Mini Creator Burgundy

Imprimările sunt realizate prin intermediul unei tehnici DTG, adică Direct to Garmet, care presupune imprimarea direct pe țesătura, cerneală ecologică infiltrându-se în fibrele acesteia, fără a afecta calitatea materialului. Această tehnică garantează o rezistență sporită a imprimeului în fața trecerii timpului.

Platforma permite artiștilor independenți să își deschidă un magazin online unde să își expună creațiile. Această procedura ușurează muncă ambelor părți, atât a clientului, cât și a artistului, Nanana fiind punctul de mediere dintre cei doi, dar și locul unde artă este transferată pe tricoul ce urmează a fi înmânat viitorului posesor. În acest mod este asigurată o gama largă de modele și printuri care mai de care mai deosebite. Pe site veți putea naviga între picturi abstracte, sau chiar clasice; cu inspirație din diferite domenii precum: muzica, sportul, cinematografia; cu elemente din natură: animale, peisaje; cu personaje din diferite pelicule; mașini; zodii; concepte și interpretări diverse.

Procesul de comandă este extrem de simplu și la îndemână oricui. După ce ai reușit să te hotărăști la un model pe placul tău, nu rămâne decât să selectezi culoarea dorită, mărimea și numărul de bucăți. Ulterior acestor selecții nu mai rămâne decât să introduci detaliile de livrare, cât și metodă de plata. Dacă alegi plata online, cu cardul, vei fi redirecționat către o pagină de confirmare a plății. Este atât de simplu! Nu mai rămâne decât te să aștepți că în cel mai scurt timp să primești coletul direct la ușa, sau poți opta și pentru ridicarea personală de la sediul Nanana.

De fiecare dată când îți dorești un articol unic, apelează la serviciile noastre și beneficiezi de posibilitatea că un artist să picteze o adevărată opera pentru articolul tău. Mai mult de atât, nu doar că vei face o alegere benefică pentru bugetul tău, dar vei ajuta și un tânăr la început de drum să fie cu un pas mai aproape de îndeplinirea visului său. De asemenea, achiziționând tricouri personalizate pe Nanana.ro, sau orice alt produs, faci un bine pentru mediul înconjurător, având în vedere faptul că, întreaga producție Nanana se bazează pe principii stricte de sustenabilitate și responsabilitate socială.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *