Oferte Dacia

Auto Cobălcescu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați dealeri auto din Romania, vine în întâmpinarea iubitorilor de mașini și nu numai, cu o gama larga de modele servicii și oferte Dacia de nerefuzat.

Brand românesc, Dacia a reușit să străbată hotarele și să impresioneze chiar și popoare care se bucură cu o producție de mașini spectaculoasă. Varietatea de modele, atât din punct de vedere al aspectului, cât și al dotărilor, fac ca acest brand să devină o alegere sigură, dat fiind faptul că există cel puțin o variantă disponibilă care să îndeplinească orice nevoie sau preferință. De la SUV-uri spațioase, până la modele compacte și rapide, oferta Dacia acoperă întreaga arie de solicitări ale clienților.

Noul SANDERO STEPWAY

Modele și oferte

Dacia și-a propus să dezvolte linii de autoturisme care să se plieze atât pe personalitatea, cât și pe nevoile clienților. Astfel că a dezvoltat atât variante sport, cât și practice, electrice, dar și modele stepway.

Clienții se pot bucura de o gamă largă de avantaje apelând la Programul Rabla. În acest fel, își pot achiziționa orice model inclus în program, în rate lunare, ale căror puncte de pornire sunt extrem de accesibile, având în vedere amploarea obiectului și al serviciului achiziționat. Această ofertă include și o garanție de până la 5 ani, ce presupune și revizii tehnice incluse pe toată această perioadă, plus dobândă fixă pentru 60 de luni, cu 50% avans.

Printre modelele care beneficiază de aceste aspecte se numără: Dacia Duster Essential TCe 90; noul Logan Access SCe 65;  noul Logan Essential ECO-G 100; noul Sandero Stepway Essential ECO-G 100; noul Sandero Stepway Essential TCe 90 CVT; noul Sandero Stepway Comfort TCe 90 CVT și noul Duster SL BlueLine ECO-G 100.

Prețul de pornire pentru unul dintre aceste modele este de 6.990 Euro, cu o rată lunară minimă de 48 Euro, cu TVA inclus, iar pragul maxim este de 13.540 Euro, cu rate pornind de la 81 Euro pe lună.

În plus, noii proprietari Dacia, pot apela la opțiunea de a amâna plata ratelor cu până la 6 luni, dacă este nevoie, indiferent de motivele și contextul care stau la baza acestei solicitări.

Servicii de expertiză și reparații asigurate

Grija pentru autovehiculul și pentru siguranța tuturor clienților care ne trec pragul devine o prioritate pentru experții noștri Astfel că, aceștia sunt echipați și instruiți la cele mai înalte standarde de cunoaștere și calitate. În acest sens, le punem la dispoziție numeroase servicii care să asigure bunăstarea mașinii pentru o perioadă lungă de timp, evitând astfel orice tip de neplăceri. Așadar, oferim atât servicii de revizie tehnică, electrică, diagnoză, geometrie, schimb anvelope și alte operațiuni mecanice, cât și inspecțiile periodice impuse de lege precum ITP sau asigurările anuale.

Related Post

Leave a Reply