Florariile online iti ofera cele mai eficiente modalitati de plata la livrari flori

La orice comanda dintr-o florarie online, dupa ce ai decis ce cumperi si ce fel de flori trimiti persoanelor dragi ajungi si la etapa platii. Plata pentru florile superbe poate fi facuta in mai multe moduri. In general poti plati cash sau online, depinde doar de tine ce varianta alegi in functie de cele disponibile in florariile care ofera livrari flori in orice oras.

E foarte simplu sa platesti pentru florile comandate in florariile online, ai acces la suport permanent si la cele mai bune metode de plata, sigure si rapide de fiecare data. Florariile online au implementat sisteme de plata online perfomante, nu mai e nevoie sa astepti pana la venierea coletelor, poti sa platesti imediat ce ai gasit florile preferate. Ce metode de plata sunt puse la dispozitia clientilor in florariile online care au si livrari flori in Bucuresi sau in Ilfov?

Cea mai populara metoda de plata e plata la livrare. Cand primesti florile ii dai curierului valoarea aranjamentului floral, primesti chitanta, factura si banii ajung la floraria online. Plata la livrare este preferata de catre cei care nu stiu sa foloseasca varianta online de plata sau vor sa fie siguri ca banii ajung la florarie cat mai repede. Platile la livrare pot fi facute rapid, in cateva secunde ai platit, uneori, in functie de curierat, poti plati si cu un card bancar, daca ai aceasta varianta la curier, cu un POS.

Plata pentru florile din florariile care fac livrari flori prin curieri proprii se poate face si direct la expeditor. Cel care a trimis florile plateste pentru ele, plata e tot cash si e la fel de sigura si de ceruta ca si plata la livrare. Diferenta intre plata la livrare catre floraria cu livrari flori in Bucuresti si Ilfov si plata direct la expeditor este simpla: doar cand s-a facut livrarea platim, la plata direct la expeditor plata e facuta cand are loc expeditia.  Floraria de Vis

Buchete de flori

Alta varianta de plata agreata de florariile online moderne este plata cu un card bancar. Platile cu un card pentru buchete de flori superbe sunt din ce in ce mai cautate, e mai simplu sa platesti din doua click-uri, plata se face pe loc, nu ai timpi de asteptare. Buchetele de flori pentru care se plateste cu un card vor ajunge la destinatar in cele mai bune conditii, platile sunt securizate, sigure, datele cardului nu sunt dezvaluite in procesul de cumparare online. E suficient sa gasim florile care ne intereseaza, sa le adaugam in Cosul de Cumparaturi, dupa care putem sa alegem plata online si, printr-o functionalitate speciala, sa finalizam in cateva secunda platile dorite.

Plata prin intermediul cardului pentru buchete de flori iti da posibilitatea sa platesti imediat pentru mai multe produse, flori comandate, poti plati orice sume doresti, atat timp cat ai fonduri disponibile. Indiferent ca vei comanda buchete de trandafiri, de lalele, combinatii de flori straine, de la cei mai buni producatori, platile cu un card bancar vor putea fi puse in practica in cele mai bune conditii.

Comanda flori online Bucuresti                                   

O ultima metoda populara de plata in florariile online de unde poti comanda flori online in Bucuresti sau in orice oras este transferul bancar. Diferenta intre plata online cu un card si transferul bancar este data de lipsa instrumentului bancar implicat, cardul, in cazul celei de-a doua tranzactii. Transferul de bani se realizeaza prin intermediul serviciului de internet banking, platile se fac din aplicatiile speciale puse la dispozitie de banci, nu se foloseste interfata magazinului online, ceea ce aduce siguranta mai mare la plati. Un cod IBAN si numele complet al beneficiarului, floraria online, sunt suficiente pentru a putea face un transfer bancar la cumpararea de flori si aranjamente florale, cosuri sau cutii cu flori din florariile virtuale.

Related Post

Leave a Reply