Am descoperit serviciile de care aveam nevoie

In Bucuresti nu este atat de simplu sa organizezi o inmormantare daca nu ai cunostintele necesare in acest sens, motiv pentru care merita sa te lasi direct pe mana celor care se pricep. Se gasesc tot felul de firme care ofera servicii funerare in sectorul 3 si nu numai, dar profesionalismul poate lasa de dorit. Asadar, poti sa vezi mai multe aici daca iti doresti sa nu ai nicio problema atunci cand te confrunti cu momente dificile cauzate de moartea unei persoane apropiate.

Ai nimerit unde trebuie

Se poate spune ca ai nimerit unde trebuie la Casa Funerara Luca in conditiile in care specialistii de aici au o bogata experienta in domeniu, iar de-a lungul timpului s-au ocupat de organizarea a nenumarate astfel de ceremonii. Cu alte cuvinte, pentru a nu te complica si a nu pierde timpul in asemenea cazuri, poti sa vezi mai multe aici despre serviciile funerare disponibile in sectorul 3. Profesionalismul este cel care face diferenta in asemenea momente, asa ca stii ca situatia ta va fi gestionata exact asa cum trebuie.

Nu ai nicio grija

De asemenea, nu ai nicio grija atunci cand apelezi la Casa Funera Luca pentru ca acum poti sa iti aloci timpul catre diferite alte activitati de care trebuie sa te ocupi, fara sa ai grija inmormantarii. E simplu, te orientezi catre specialistii de aici care vor avea in vedere toate detaliile impuse pentru a fi pe deplin multumit de rezultate.

Mai multe pachete pentru tine

Casa Funerara Luca propune mai multe pachete accesibile pentru toate buzunarele, dintre care cel mai cautat este cel la 1000 de lei. Totusi, datorita ajutorului de inmormantare aceasta suma este restituita familiei, ceea ce presupune ca intregul proces este gratuit. In plus, pachetul cuprinde tot ce este necesar in cadrul unei asemenea ceremonii, iar aici putem aminti de sicriul complet echipat, crucea inscriptionata, lenjeria pentru sicriu, cele doua orare, mic si mare, transportul sicriului pana la domiciliu, dar si eliberarea tuturor actelor necesare, printre care si certificatul de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia pentru depunere la capela sau autorizatia pentru transport. In schimb, pe langa cel mai accesibil pachet din punct de vedere financiar mai sunt disponibile si altele, astfel ca cel mai costisitor este cel la 8026 lei, din care suma de 3013 este restiuita familiei pentru ca reprezinta ajutorul de inmormantare.

Depaseste momentele dificile

Pentru ca o inmormantare reprezinta un moment dificil in viata oricarui participant si mai ales a organizatorilor, mai bine iti aloci aceste clipe pentru a te detasa si ii lasi pe specialisti sa se ocupe de tot in locul tau, fiind mult mai simplu si mai comod.

Related Post

Leave a Reply