Poti cumpara de aici cele mai bune vinuri

In comert poate fi dificil sa se gaseasca cel mai bun vin posibil intrucat cele mai multe dintre optiuni sunt de o calitate inferioara. Totusi, pentru a nu da gres e mai simplu sa se apeleze la crama Budureasca unde gama e foarte variata, calitatea nu va lasa niciodata de dorit si oricine poate avea garantia ca alege un vin natural. De exemplu, foarte populara a fost dintotdeauna feteasca neagra care se dovedeste a fi o alegere inspirata in nenumarate contexte.

Soiul de struguri Feteasca Neagra este foarte popular si acesta se foloseste atat pentru vinuri rose, dar si pentru cele rosii. Bineinteles, conteaza mult procesele, insa se pot obtine vinuri foarte aromate care sa fie servite la fel si fel de ocazii. De multe ori, Feteasca Neagra se poate asocia ca aroma cu fructele de padure sau prunele aromate, dar si cu diferite condimente precum scortisoara sau piper.

In acelasi timp, conteaza mult si ca acest vin sa fie servit alaturi de bucatele potrivite. Astfel, carnea de vita se dovedeste a fi o optiune ideala intr-o multime de cazuri, insa si carnea de vanat este foarte buna in combinatie cu feteasca neagra. Fata de multe alte tipuri de vin, acesta e unul versatil, care ofera mai multa flexibilitate, asa ca se poate servi si alaturi de pulpe de rata la cuptor cu piure si condimente verzi. Si deserturile sunt o optiune grozava pentru Feteasca Neagra, la fel si branzeturile, motiv pentru care o astfel de sticla de vin ar trebui sa se regaseasca in orice casa.

Asadar, Budureasca vine cu cateva propuneri in acest sens pe care merita sa le descoperi, iar acestea se afla la numai cateva click-uri distanta. Cu alte cuvinte, nu a fost niciodata atat de simplu sa gasesti sticla de vin preferata, fiind suficiente chiar si numai cateva minute in acest sens. De exemplu, pentru o masa in familie, o sticla de Magnum Feteasca Neagra din 2014 de 1.5 litri poate fi o alegere foarte inspirata. Vinul este bogat, aromat, se poate servi alaturi de multe bucate, temperatura ideala de servire fiind intre 18 si 20 de grade, iar volumul de alcool este de 14.5%.

Merita avut in vedere si Origini Feteasca Neagra din 2015 care se serveste intre 16 si 18 grade, iar in combinatie cu mancarurile specifice romanesti este chiar grozav, inclusiv cu cele mai picante.

Totusi, cine cauta un cadou, dar se afla in pana de idei, cu siguranta, merita sa descopere setul de colectie Centenar Feteasca Neagra de la Budureasca, acesta fiind editie limitata si reprezinta o varianta grozava pentru mai multe contexte sociale. Astfel, crama Budureasca iti aduce mai aproape cele mai bune si calitative vinuri.

Related Post

Leave a Reply