Noi tendințe din domeniul casă și grădinărit

Haideți să facem cunoștință cu thedeco.ro, unul dintre site-urile care își propune să aducă în fața cititorilor ultimele noutăți în materie de renovări, decorațiuni interioare și exterioare, grădinărit și idei practice. Nu este ușor să dai personalitate locuinței tale, mai ales acum, când avem atât de multe opțiuni la dispoziție.

Dacă nu ești o persoană care să dispună de aceste două calități esențiale, timp și răbdare, atunci încercarea ta de a duce la bun sfârșit realizarea schimbărilor pe care și le-ai propus ar putea eșua. Nu uita că, pe lângă timp și răbdare, ai nevoie de resurse financiare pentru că acest sector implică costuri financiare considerabile. Desigur, partea financiară nu contează atât de mult dacă obiectivele tale au fost concepute la un nivel decorativ mai mic.

Amenajarea încăperilor cu plante exotice, reprezintă una dintre cele mai accesibile tendințe care au evoluat în ultimii ani, devenind spații multifuncționale în care acum mâncăm, gătim, ne antrenăm, facem baie și cultivăm plante de consum. Plantele ornamentale de interior au fost o tendință populară printre designerii de interior în 2016, însă pe măsură ce interesul pentru acest „colțul verde” a crescut, arhitecții au început să includă decorațiuni exterioare în planurile lor. Clienții se declară mulțumiți și ce în continuare amenajarea de spații vii, atât la interior, cât și la exterior.

Chiar și plantele de consum se bucură de o popularitate sporită în zonele urbane. Majoritatea acestor soiuri pot fi cultivate în interior dacă li se oferă aproximativ 7 ore de lumină în fiecare zi. Unele ierburi, cum ar fi busuiocul sau cimbru, necesită o fereastră luminoasă orientată spre nord, în timp ce altele, precum menta, preferă un nivel de lumină mai scăzut. Faceți-vă propriile jardiniere reciclate din borcane, paleți sau jgheaburi și asigurați-vă că ierburile sunt udate conform cerințelor enumerate pe eticheta de vânzare.

Răsadurile sunt mai greu de cultivat, deoarece necesită apă, lumină și căldură continuă. În același timp, singurul lucru care te poate limita cu adevărat este spațiul. În loc de legume, puteți decora balconul cu o varietate de alte plante și ierburi pe care le puteți folosi în bucătărie.

Related Post

Leave a Reply