Cum sa faci singur refill cartusului de imprimanta cu SideRF

De cateori nu ti s-a intamplat sa te lase balta cartusul imprimantei exact cand aveai ceva mai important de imprimat? Cunosti senzatia : iti imprimi lucrarea de diploma si pe la jumatate vezi ca incepi sa primesti foile din ce in ce mai sterse sau ai de imprimat un set de acte pentru depus la taxe locale si ti-e frica ca nu iti vor fi acceptate fiind asa slab lizibile sau te roaga administratorul sa imprimi un regulament pentru avizier si ti-ai luat angajamentul ca rezolvi tu, dar surpriza, nu ai logistica necesara.

Pentru toate aceste situatii si multe altele, fie ca esti persoana fizica sau o mica firma, sa zicem un birou notarial, un birou traduceri autorizate, un cabinet de avocatura, exista acum o solutie foarte la indemana cu tehnologia SideRF. Nu mai trebuie sa apelezi la centre de reincarcare, unde platesti atat manopera cat si tusul, ci le rezolvi imediat tu singur. Tot ce ai nevoie este kitul Side RF.

Ce este acesta? Este o tehnologie noua ce permite oricarui utilizator de imprimanta laser sau cu jet de cerneala sa incarce cartusul in doar cateva minute cu  un minim de scule si foarte curat, fara sa curga sau sa se pateze absolut nimic. Trebuie doar putina indemanare la manevrarea pistolului perforator si apoi la sigilarea orificiului prin care ati introdus tusul.

Cum functioneaza Side RF ? Asa cum ii spune si numele Side Re-Fill se bazeaza pe o tehnologie inovatoare prin care tusul este introdus prin lateralul cartusului si nu prin caseta interna. Kitul contine un pistol perforator care se aplica pe lateralul cartusului prin microsudura electrica, iar apoi prin simpla apasare a butonului declansator se gaureste lateraul catusului in mai putin de o secunda. Dopul care rezulta din perforarea carsasei cartusului se va pastra pentru ca la finalizarea operatiunii va astupa perfect ermetic orificiul. Prin orificiul rezultat se va introduce apoi tusul, indiferent de provenienta sa. Extrageti cu seringa speciala din kitul Side RF tusul din tusiera, fixati apoi seringa pe buza gaurii si inserati tusul. Apoi puneti dopul despre care va mentionam mai sus in pistol, capsati si treaba este gata. Avem un cartus plin, gata de montat in imprimata.

Durata de utilizare a cartusului ramane neafectata dupa aceasta operatiune. Unii utilizatori intrebau pe forumul nostru de cate ori putem utiliza Side RF pentru a reincarca un cartus. Raspunsul este intuitiv si anume se poate utiliza pana nu mai ramane niciun spatiu pe lateralul cartusului unde putem face o perforatie. La un calcul simplu, acest lucru inseamna ca un cartus uzual cu dimeniunea de 225 se poate reutiliza de aproximativ 85 de ori pe fiecare parte, sau altfel spus de 170 ori in total. Este mult ? Este putin ? Noi consideram ca este excelent, nicaieri la niciun alt producator fie de origine, fie compatibil nu gasim acest nivel de reutilizare a unui cartus, iar pretul raportat la ciclurile de reutilizare devine nesemnificativ.

Nu este acesta ultimul pas in dezvoltarea lui Side RF, pentru ca déjà avem anuntata pentru anul viitor trusa Side RFx2, care va fi dotata cu un pistol injector cu putere dubla de perforatie si inserare a tusului controlata electronic. Noul sistem va face de asemenea si o comprimare a tusului in interiorul cartusului, astfel ca in aceeasi incinta va incapea sub presiune de doua ori mai mult tus, oferind o autonomie sporita a cartusului.

Related Post

Leave a Reply