Locul potrivit de cazare in Constanta pentru oamenii de afaceri

Casa Hrisicos tocmai si-a deschis portile si te asteapta in inima Constantei cu cele mai bune conditii pentru o cazare la mare. Gasesti un concept unic in Romania in care in calitate de oaspete tu esti cel care iti controlezi sederea. Fie ca ajungi in Constanta in interese de afaceri sau ca turist, casa-hrisicos.ro este locul potrivit pentru toti cei care nu se multumesc cu putin.

Istoria locului

Ai posibilitatea de a descoperi cate putin din trecuturile orasului atunci cand te cazezi la Casa Hrisicos. Inca de la constructia sa, la inceputul anilor 1900, aceasta a oferit personalitatilor vremii sansa de a fi aproape de malul marii si de a se bucura de conditii ideale de cazare. Ulterior, cladirea a gazduit un sediu de banca, iar multe decenii mai tarziu a revenit la functia sa initiala. Vorbim de una dintre cele mai rezistente cladiri din Piata Ovidiu care a pastrat peretii puternici care inca si acum ascund multe dintre secretele anilor trecuti. Arhitectura deosebita s-a remarcat inca din primele zile, iar pragul Casei Hrisicos a fost trecut de multi scriitori cunoscuti, de la Alexandru Vlahuta, pana la I.L. Caragiale sau Barbu Stefanescu Delavrancea.

Aproape de punctele tale de interes

De acum ai posibilitatea de a te caza intr-un loc in care sa nu iti lipseasca nimic, sa te bucuri de conditiile ideale si sa controlezi totul dupa preferinte. In plus, aici esti si foarte aproape de multe dintre punctele tale de interes cum ar fi Sinagoga Mare si Marea Moschee din Constanta, plaja si portul, cazinoul si acvariul, fiecare dintre acestea aflandu-se la mica distanta. Fie ca ajungi aici in vacanta, fie in interes de afaceri, ai parte de conditiile ideale.

Siguranta deplina

Te asteapta un mediu modern in cadrul caruia ai libertatea de a controla totul direct de pe telefon, astfel ca nu mai exista personal la receptie, ci doar receptioneri virtuali la care ai acces in aplicatie. Nu mai este nevoie de check in fizic si nici ca informatiile personale sa fie scrise pe hartie pentru ca totul se realizeaza pe baza aplicatiei, inclusiv deschiderea usilor. Pentru mai putine griji platile se exclusiv online in conditii de maxima siguranta si comunicarea directa cu personalul se poate face la telefon, prin chat sau email. Dupa check out urmeaza sa primesti factura direct pe email, intregul proces fiind foarte simplu.

Astfel, indiferent de scopul cu care ajungi in Constanta, de fiecare data cand ai nevoie de un loc de cazare in care sa te simti bine, Casa Hrisicos isi are usile deschise. Alege sa te bucuri de o sedere placuta in orasul de la malul marii intr-un cadru placut, curat, aerisit si rafinat.

Related Post

Leave a Reply