Am nevoie de un alt ecran pentru telefonul meu

Prestige GSM este un service iPhone care isi doreste sa ofere clientilor sai cele mai bune servicii de reparatii pentru orice tip de telefon iPhone, inclusiv pentru cele mai noi tipuri aparute pe piata. Poate ca multi clienti considera ca noile tipuri de smartphone-uri nu necesita astfel de interventii, dar accidentele se pot intampla oricui si oricand, chiar si imediat dupa achizitionarea unui telefon.

In cazul in care aveti un iPhone X, iar ecranul acestuia s-a zgariat sau s-a fisurat in urma unor socuri mecanice, echipa de la Prestige GSM va poate ajuta cu inlocuirea acestuia. Prestige GSM va garanteaza 90 de zile de garantia pentru inlocuire display iPhone X. Procedura de inlocuire se va efectua in cel mai scurt timp posibil, chiar in fata dumneavoastra. De altfel, service-ul isi doreste sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, beneficiind de garantie pentru orice tip de reparatie efectuata la noi.

S-a intamplat ca ecranul telefonului iPhone X sa fie crapat sau spart? Sau LC-ul nu se mai aprinde si ramane alb sau are linii? In cazul in care ai nevoie de o inlocuire rapida si ieftina a ecranului pentru iPhone X, Prestige GSM este locul perfect unde te afli.

Cand veti ajunge cu telefonul in locatia Prestige Gsm va putem schimba ecranul chiar in timp ce asteptati, de regula, in cel mult 20 de minute. Daca veti trimite iPhone-ul folosind serviciul nostru gratuit prin curier, vom schimba ecranul si iti vom trimite telefonul inapoi in aceeasi zi.

Pretul serviciilor de reparatii pentru iPhone X include inlocuirea ecranului de iPhone, instalarea lui de catre expertii nostri si garantie 90 de zile.

Pentru ca modelul de iPhone X este bazat in totalitate pe sticla, face ca inlocuirea display-ului sa fie un proces minutios, si din acest motiv se recomanda sa se apeleze la o echipa cu experienta in acest domeniu si sub nici o forma sa nu se incerce acest procedeu pe cont propriu, pentru ca exista posibilitatea ca telefonul sa sufere si alte deteriorari.

In concluzie, pentru a avea tot timpul un smartphone in cea mai buna stare de functionare si in acelasi timp sa rezolvam orice defectiune va aparea, fie la nivelul display-ului, bateriei, touchscreen-ului, fie la nivelul altor componente, Prestige GSM este service-ul specializat Apple-iPhone care sa va vina in ajutor cu cele mai inteligente si rapide solutii.

In cazul in care ai nevoie de mai multe detalii cu privire la serviciile pe care le punem la dispozitia dumneavoastra, va asteptam sa ne contactati cu toata increderea la adresa de e-mail, [email protected].

Related Post

Leave a Reply