Vezi unde poti merge in vacanta in Grecia

Nu te desparte nimic de vacanta perfecta si chiar daca mai sunt cateva luni pana la vara, cu siguranta, merita sa te orientezi catre cele mai grozave pachete de pe piata. In acest sens, se poate spune ca ai nimerit unde trebuie la Fabrica de Vacante pentru ca aici iti poti pune toate ideile in practica si ajungi sa iei cea mai inspirata decizie. Sunt multe locuri din care sa alegi, dar daca vrei in Grecia, alege sejururi de neuitat in Lefkada si nu vei fi dezamagit pentru ca aici te asteapta mai multe surprize.

Lacurile

Daca ajungi in Lefkada, cu siguranta, merita sa descoperi lacurile la care ai acces aici. Acestea sunt foarte populare, motiv pentru care sunt luate cu asalt in fiecare an de un numar important de turisti. De asemenea, marea Ionica este punctata cu nenumarate ramasite ale perioadei clasice, dar aici ai acces si la multe forme de flora si fauna. Laguna care inconjoara orasul Lefkada este un adevarat ecosistem, asa ca daca iti place natura, trebuie neaparat sa ajungi aici.

Cascada Dimossari

Se pare ca aceasta zona dispune de un depozit subteran bogat de apa, acesta fiind motivlul principal pentru care insula este atat de bogata in verdeata in comparatie cu multe alte zone grecesti. De asemenea, pentru ca in apropiere se regasesc si munti inalti, acestia sunt principala sursa pentru cascadele frumoase, iar aici putem aminti si de Dimossari, care reprezinta poate una dintre cele mai mari atractii ale zonei.

Castelul Agia Mavra

La inceputul anilor 1200 insula Lefkada se afla sub dominatia epirienilor, insa pana la sfarsitul secolului aceasta a fost capturata de catre francezi care au pus bazele castelului Agia Mavra, fiind amplasat intr-un loc strategic, chiar la intrarea pe insula. Castelul actual a fost ridicat in secolul al XIV-lea, insa a fost supus unui amplu proces de restaurare pentru ca astazi sa se prezinte in cele mai bune conditii. De asemenea, in cadrul complexului se regaseste si o biserica ce merita descoperita, astfel ca nu este de mirare de ce locul e foarte popular, in special in zilele calduroase de vara.

E atat de simplu sa ai parte de sejururi de neuitat in Lefkada, iar in acest sens trebuie doar sa apelezi la Fabrica de Vacante. Stii ca esti pe maini bune aici, specialistii fiind cei care te vor ghida catre alegerea celui mai bun pachet. Astfel, nici nu ai nevoie de un buget generos in acest sens, pachetele fiind foarte atractive, iar impreuna cu cei dragi puteti avea parte de o experienta grozava. Cu alte cuvinte, totul poate incepe chiar aici, la Fabrica de Vacante, asa ca iti poti face bagajele pentru urmatoarea ta calatorie.

Related Post

Leave a Reply