Aprofundeaza-ti cunostinetele si obtine experienta in acelasi tip cu Profa de conta

Pentru cei care vor sa isi consolideze cunostintele din domeniul contabilitatii si sa obtina experienta certificata si recunoscuta, cursurile Profei de conta sunt cea mai la indemana solutie. Acestea sunt potrivite atat pentru cei care activeaza deja in campul muncii, cat si pentru cei care pasesc pe acest drum. Asa ca nu mai sta pe ganduri! Inscrie-te acum la un curs de contabilitate aplicata direct in portalul profadeconta.ro si beneficiaza de cel mai bun raport cost beneficii.

Ce presupune un curs oferit de Profa de conta?

Aceste materiale constituie atat baza de care este nevoie pentru a putea intra cu incredere in domeniu, cat si aprofundarea cunostintelor si familiarizarea cu procedurile si instrumentele de lucru specifice.

Cursurile sunt impartite in 5 module distincte, unde dificultatea si complexitatea informatiilor creste subiectiv. Primele 4 au ca principal subiect de discutie contabilitatea financiara, iar ultimul se adreseaza celor care vor sa invete ce presupune si salarizarea si administrarea de personal. Fiecare intre acestea se desfasoara intr-un interval de la 3 pana la 10 ore, repartizate pe doua zile. Pot fi sesiuni fizice sau online, in clase de elevi de numar redus, pentru ca fiecare sa aiba sansa de a participa activ la prelegeri, exemplificari si sa poata lua parte in mod direct la aplicatiile contabile reale. 

Cine poate participa la cursurile de contabilitate aplicata?

Ne dorim ca serviciile noastre sa ajunga la cat mai multi dintre cei care au nevoie de ele. Tocmai din acest motiv, nu am impus conditii stricte de selectie a viitorilor cursanti. In principiu, oricine a terminat o scoala de profil, indiferent de nivelul ei, este potrivit pentru a lua parte la aceste activitati. Angajatii cu experienta redusa se incadreaza de asemenea in publicul tinta. Aceste cursuri pot fi folosite si ca materiale pentru traininguri destinate noilor angajati care pasesc intr-o firma. Au functionalitate multipla si pot face diferenta dintre un contabil care este doar pasionat si unul care reuseste sa isi transforme pasiunea in aptitudini si experienta.

Te inscrii in doar cateva minute

Pentru a putea lua parte a cursurile oferite de Profa de conta nu trebuie decat sa te inregistrezi pe site. Vei gasi un formular specific unde sa introduci datele personale si de contact. Ulterior, vei fi con tacta pe email, unde iti vor fi oferite informatii suplimentare cu ceea ce trebuie sa faci mai departe, dar si cu detaliile de plata. Inainte de fiecare curs, vei primi link-ul aferent sedintei video, la care vei avea atasata si o tema. Dupa finalizarea sesiunii, iti va fi trimisa inregistrarea completa a cursului, pentru a putea relua informatia ori de cate ori ai nevoie. 

Related Post

Leave a Reply