Fivekeep – solutia inovatoare pentru angajari

Cu totii suntem martori la o ascensiune impresionanta a mijloacelor tehnologice, asa incat, se pare ca aproape toate domeniile de activitate au fost acaparate de evolutia pilonilor digitali. Se pare ca inovatiile tehnologice par sa ne surprinda de la an la an, astfel ca un domeniu ca cel al Resurselor Uman, pe care am avut tendinta de a-l considera statornic in fata schimbarilor de ordin tehnologic s-a transformat si a fost luat in valtoarea de tot ceea ce inseamna digitalizare. Ei bine, acest fenomen nu este unul cu un impact negativ, ba din contra, este unul incurajator pentru ceea ce inseamna corectitudine si transparenta in domeniul angajarilor. In acest articol aducem in discutie o inovatie tehnologica recenta, fiind vorba despre Fivekeep.

Initiativa lansarii unei platforme cum este FIVEKEEP apartine unor antreprenori romani si a luat fiinta dupa ce acestia s-au gandit cum ar putea sa vina in sprijinul angajatorilor romani in vederea eficientizarii demersului recrutarii de personal in companiile mari si mici (IMM). Timpul pare ca a devenit una dintre cele mai importante resurse pentru toate companiile, motiv pentru care misiunea FIVEKEEP nu are in vedere decat sa simplifice procesul de angajare a persoanelor compatibile cu posturile vacante dintr-o companie, prin modalitati de optimizare a timpului pe care, in trecut, angajatorii il alocau analizei CV-urilor si procesului de selectie a candidatilor. Toate acestea se realizeaza avand la baza noile tehnologii pe baza carora s-au pus caramizile platformei Fivekeep.

Astfel, misiunea si valorile Fivekeep vizeaza ideea de a veni in sprijinul companiilor care au nevoie de asistenta in recrutare personal in mediul online, fara a mai fi nevoite sa plateasca serviciile pentru o persoana specializata, care sa se ocupe de recrutare propriu-zis.

Platforma FIVEKEEP este considerata ca fiind primul asistent virtual de recrutare pe piata de resurse umane din Romania, iar fondatorii acesteia prevad un succes mare, asa incat intentioneaza sa implementeze acest concept mult mai bine in tara noastra, pentru ca, ulterior, sa ia in considerare chiar perpetuarea fenomenului si pe pietele internationale din vestul Europei si Statele Unite ale Americii.

Initiativa ar putea conduce la o recunoastere in spatiul international a platformei, dar si incurajeze si alti antreprenori sa contribuie la dezvoltarea IMM-urilor cu metode tehnologice inovative. In ceea ce priveste beneficiarii acestei inovatii tehnologice, pot beneficia de aceste inventii si angajatorii din companiile mai mari, care vor sa utilizeze beneficiile tehnologice pentru a-si eficientiza munca, generand economii in conturile firmei. Practic, dispare salariul lunar pentru persoanele ce activau in departamentul de Resurse Umane.

De asemenea, misiunea si valorile Fivekeep vizeaza in special intreprinderile mari si mici care se bazeaza pe ideea identificarii aptitudinilor care vizeaza comportamentul candidatilor printr-o modalitate de filtrare a datelor personale relevante din CV-urile lor prin intermediul algoritmilor propusi de echipa proprie de psihologi și analisti. Totodata, un alt aspect important este faptul ca aceasta platforma nu se adreseaza numai angajatorilor, ci si candidatilor, astfel ca, toti cei care sunt in cautarea unui loc de munca, pot sa isi depuna CV-ul aici, iar posibilitatea de a obtine un loc de munca rapid este una destul de mare. In egala masura, misiunea si valorile Fivekeep tintesc spre ideea de profesionalism si corectitudine in acest domeniu in care aspectul legat de angajarea de personal este tratat superficial, in cazul in care nu exista o persoana calificata care sa se ocupe de acest segment.

Prin urmare, fie ca esti angajator sau candidat pentru un loc de munca, Fivekeep iti este alaturi, pentru ca scopul tau este si scopul nostru! Fivekeep schimba regulile in domeniul resurselor umane, totul spre beneficiul celor care vor utiliza plaforma noastra in propriile scopuri profesionale!

Related Post

Leave a Reply