Rezistentele electrice ceramice – cea mai buna optiune in domeniul industrial

Rezistentele electrice reprezinta unele dintre cele mai importante elemente necesare la incalzirea utilajelor si matritelor in industria prelucrarii maselor plastice si laborator, pentru instalarea de matrite sudate, masini de ambalare a produselor alimentare, pentru manipularea materiei prime din plastic si nu numai. In acest sens, la Caldor Industrial Heating veti gasi o gama foarte variata de astfel de rezistente, din materiale si de intensitati disferite, universale sau special concepute pentru un anumit procedeu, ceea ce face ca oferta noastra sa se adreseze tuturor celor cale la un moment dat au nevoie de un astfel de produs.

Dintre toate optiunile disponibile pe site-ul nostru, cel mai mult sau remarcat rezistentele electrice ceramice, datorita multitudinii de avantaje tehnice si economice de care dispun.

Avantajele optarii pentru rezistente ceramice

O serie de beneficii care se atribuie si mecanismelor care utilizeaza rezistente ceramice in detrimentul oricarui alt timp, se concretizeaza in sectorul tehnic. Astfel ca unul dintre cele mai importante are in vedere temperatura suportata. Acestea pot fi utilizate pana la 600 grade Celsius, ceea ce asigura un spectru foarte larg de activitati in care pot fi utilizate. In plus, ele pot fi fabricate intre 110 V si 400 V, ceea ce de asemenea, asigura o aplicabilitate catre mai multe domenii de activitate si procese specifice.

In ceea ce priveste materialele de baza din care sunt confectionate carcasele lor de protectie, acestea variaza deopotriva in functie de scopul in care urmeaza sa fie folosita rezistenta, de la otel inoxidabil, la otel aluminizat sau galvanizat.

De asemenea, dispun fie de stecher de tip european, fie de stecher obisnuit din fier optional si, optional, pot fi prevazute cu fibra de sticla si cablu de silicon. Aceste accesorii vizeaza configurarea unui serviciu cat mai complet care sa poata indeplini intru totul scopul pentru care au fost achizitionate rezistentele.

Toate specificatiile in ceea ce priveste calitatea produselor Caldor Industrial se aplica si in cazul rezistentelor electrice ceramice, furnizand unele dintre cele mai performante si eficiente astfel de produse de pe piata.

Caldor Industrial – suport tehnic pentru clienti

Suntem dornici de pune la dispozitia noastra nu doar un o gama variata de produse calitative, ci si un suport teoretic online cu ajutorul caruia sa poata intelege cat mai bine utilitatea fiecaruia in parte. In acest mod ne dorim sa asiguram baza necesara in vederea luarii celei mai bune decizii de cumparare in raport cu nevoile curente. De asemenea, am dezvoltat si un program online de consultanta, prin intermediul caruia clientii pot adresa specialistilor nostri intrebari punctuale cu privire la un anumit tip de rezistenta, in asa fel incat sa ii ajutam sa decida daca este potrivit sau nu scopului in care doreste sa il foloseasca.

Related Post

Leave a Reply