InSalin actioneaza pentru afectiuni ale aparatului respirator

Problemele sistemului respirator sunt multiple, cauzele declansatoare de asemenea. Fie ca este vorba despre alergii, fie ca este vorba despre infectii virale sau anotimpul rece care favorizeaza racelile, vizunea echipei de la Salin a avut la baza beneficiile saline, pe care le-a inglobat intr-un mini inhalator cu sare, care poate fi folosit oriunde si oricand, atunci cand evadarea la salina sau in natura nu este posibila. 

Nenumarate avantaje

Functionarea dispozitivului mini inhalator cu sare are la baza producea de micro-particule uscate de clorură de sodiu, care se inhaleaza, fiind astfel eficient medical ca terapie alternativa pentru diferite probleme ale sistemului respirator, atat cele superioare cat si cele inferioare sau alergii.

Dispozitivul mini inhalator cu sare este usor de manevrat si de folosit. Are un design simplu, discret, putand fi folosit oricand simtiti nevoie, aerul este greu se respirat sau apare o alergie, care complica sistemul respirator.

Avand in vedere beneficiile utilizarii acestuia, poate fi folosit cu usurinta atat de catre persoanele adulte, cat si de catre copii. De asemenea, avand in vedere dimensiunile reduse, poate fi luat oriunde, in geanta, rucsac, folosit in casa, la birou, in mijloacele de transport in comun, la sala, la scoala, cinema si asa mai departe.

Principiul functionarii acestuia are la baza inhalarea granulelor saline produse din sare gema alimentara, creata si obtinuta prin mecanisme termice si mecanice complexe, avand beneficii extraordinare in tratarea afectiunilor respiratorii.

Puteti comanda mini inhalator cu sare, ale carui beneficiile si avantaje in utilizare se pot observa inca de la primele inhalari, fiind extrem de eficient in ceea ce priveste functionarea aparatului respirator. Astfel, fie ca este vorba despre bronsite, sinuzite, laringite, farigite, rinite, astm sau orice alte alergii care ingreuneaza buna functionare a cailor respiratorii, acesta este eficient in tratarea acestor afectiuni.

Ai grija de sanatatea ta

Mai mult decat atat, inhalarea aerosolilor salini naste beneficii atat in ceea ce priveste sistemul respirator, cat si crearea unei stari generale de bine, eliberarea de durerile de cap, migrene.

Utilizarea dispozitivului nu trebuie sa depaseasca doua minute si recomandam pastrarea acestuia intre inhalari in spatii inchise, uscate, cum ar fi o punga de plastic, pentru a evita pierderea sau diminuarea caracteristicilor acestuia. Astfel, pentru o functionare optima, trebuie evitat orice mediu umed sau vaporos, care ar putea intra in contact cu dispozitivul.

Toate dispozitivele Salin sunt certificate medical CE clasa valabila pe intreg teritoriul UE. Printr-un sistem protejat si sigur de plati, poti comanda online mini inhalator cu sare, printr-un sistem foarte eficient. Oricare dintre produsele Salin beneficiaza de garantie si dreptul la return. Politica de retur si confidentialitate sunt respectate, ceea ce presupune ca in decurs de 14 zile, in cazul in care acesta nu corespunde cerintelor dumneavoastra, dupa returul produsului, veti primi banii inapoi.

Related Post

Leave a Reply