Măști personalizate Agrafa

Dincolo de aspectele practice pe care le îndeplinesc acest tip de măști personalizate Agrafa; și anume, protecție și diminuarea frecvenței de utilizare a plasticului, măștile textile reutilizabile beneficiază și de un aspect mult mai plăcut, care poate fi adaptat și personalizat în funcție de preferințele posesorului și, totodată, pot să aducă un strop de culoare într-un context tot mai gri. Astfel, dat fiind faptul că este un accesoriu obligatoriu, le putem stiliză în așa fel încât să devină un plus de stil pentru fiecare ținută. Ele vin sub diverse culori și modele, cu texte brodate și imagini, sau fără.

Mască textilă reutilizabilă personalizată

Măștile reutilizabile – o alternativă benefică pentru mediu și buget

Dat fiind faptul că o masca chirurgicală obișnuită trebuia înlocuită la fiecare două ore de purtare, nu doar că reprezenta un consum masiv de plastic, dar achiziționarea acestora devenea destul de greu de suportat pentru buzunarele majorității dintre noi. La un calcul simplu, la o frecvența medie de opt ore de muncă pe zi, cinci zile pe săptămâna, lunar, o persoană obișnuită consumă aproximativ 80 de măști, ce ar costă în jur de 100 de lei, în contextul în care persoană are norocul de a prinde cel mai mic preț de pe piață. Un preț enorm care trebuia plătit în fiecare luna, atât pentru buzunare, cât și pentru mediu. În acest sens, o masca din bumbac poate fi reutilizata constant dacă este dezinfectată sterilizata și călcată înainte și după fiecare utilizare. Se reduce astfel considerabil costul lunar în acest sens și, în plus, faceți un bine și pentru planetă.

Beneficii multiple unice la Agrafa

În plus, pentru o comunicare cât mai ușoară a ideilor pe care ați dori să le înglobeze produsul final, puteți alege opțiunea de a încărca un fișier cu propria grafică a imaginii personalizate, pe care noi să o transpunem în tocmai pe produsul final, după specificațiile și preferințele dumneavoastră. Dacă însă, nu doriți să utilizați această opțiune, vă puteți baza în totalitate pe echipa noastră de specialiști că vor reuși să conceapă o imagine a unui produs unic, ce va reprezenta pe deplin brandul în cauză.

Prețul unitar pentru o astfel de mască reutilizabilă este de 1,90 Euro, la care se adaugă și costurile pentru personalizare. Însă, pentru a putea plasa o comandă este necesar să selectați un număr minim de 100 de bucăți. Astfel, puteți beneficia și de o serie de promoții ce se aplică strict în momentul în care sunt solicitate cantități mari. Dar, de asemenea, propunem și oferte constante de tipul transportului gratuit, oriunde în țară, la orice comandă plasată ce depășește suma de 60 de Euro, ori servicii de procesare grafică gratuite pentru prima comandă ce depășește 30 de Euro fără TVA.

Related Post

Leave a Reply