Echipamentele de care au nevoie ambulantierii

Daca lucrezi in sectorul medical, cu siguranta ai nevoie de imbracamintea necesara. Aceasta este uneori oferita de la locul de munca, dar alteori trebuie sa ti-o cumperi singur. Mai ales daca doresti sa le schimbi mai des si de la spital primesti doar un numar limitat. In acest caz, poti apela la siteul Limarom-medical.ro sau la magazinul fizic din Bucuresti pentru a achizitiona echipamente pentru ambulante.

Echipament complet

Aici vei gasi toate componentele pentru alcatuirea unui echipament complet pentru ambulanta. Sunt puse la dispozitie geci in doua culori, portocaliu cu bleomarin, vatuite, cu gluga si captuseala detasabile, care pot fi confectionate, in functie de preferinte, din tercot sau fas peliculizat si au incluse benzi reflectorizante si ecusoane brodate. De asemenea, sunt afisate articole precum pantaloni, tricouri, sepci si veste.

Pantalonii pentru ambulanta cu bezi reflectorizante sunt dotati cu 2 buzunare pe sold, cu deschidere oblica si 2 buzunare in lateral pe picior, cu clapa si arici.

Sepcile sunt disponibile intr-o gama variata de culori, pot fi personalizate prin broderie si sunt in marime universala, dar se pot ajusta prin sistemul de prindere reglabil.

Vestele pentru ambulanta sunt din fas peculizat, au benzi reflectorizante si sunt dotate cu numeroase buzunare, atat interioare cat si exterioare, pentru a stoca cat mai multe instrumente utile. De asemenea, tricourile sunt dotate si ele cu acele benzi mai sus mentionate si sunt disponibile in doua culori, portocaliu si bleomarin.

Preturi foarte mici

Toate acestea au un pret prietenos cu buzunarul fiecaruia, astfel incat sa nu simti prea mult investitia. Chiar daca tarifele sunt foarte mici, nu inseamna ca se sacrifica calitatea acestora.

Calitate optima

Produsele comercializate de Limarom Medical sunt de cea mai buna calitate, astfel incat sa nu ai neplaceri in timpul serviciului precum uzura mult prea rapida, decolorarea acestora dupa doar cateva spalari sau chiar sa se rupa.  Vor rezista foarte bine in timp

Comenzi rapide

Apeland la acest site si plans comenzi aici, veti economisi timp intrucat nu trebuie sa va deplasati la o anumita locatie si sa pierdeti timp in drum spre aceasta. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, puteti contacta echipa atat prin intermediul siteului, lasand un mesaj in casuta dedicata sau prin email, ori puteti scrie direct pe Facebook un mesaj si un consilier va va raspunde in cel mai scurt timp.

Totusi, daca te afli in Bucuresti, poti merge in magazin pentru a vedea fizic echipamente pentru ambulante.

In final, merita sa achizitionezi de la Limarol Medical pentru ca vei avea certitudinea ca produsele sunt de calitate si la preturi foarte bune si vei putea sa iti faci datoria fara sa fii deranjat de echipament.

Related Post

Leave a Reply