Echipa care te ajuta cu executarea puturilor de diferite dimensiuni

Cu totii stim ca apa este poate cea mai importanta resursa de care avem nevoie, iar noi avem experienta necesara pentru a o scoate la suprafata. Cu alte cuvinte, executam puturi de mica si mare adancime si chiar ne pricepem la asta. Suntem profesionisti, ne adaptam la nevoile tuturor si suntem capabili sa venim cu solutii eficiente, practice, totul la costuri accesibile pentru toate buzunarele.

Venim in sprijinul tuturor clientilor pentru care putem executa puturi de diferite adancimi, de la 1 pana la 80 de metri. Totul incepe prin localizarea cu precizie a sursei de apa, iar in cazurile in care panza freatica se afla la o adancime mai mare de 20 de metri, atunci singura posibilitate este un put forat. Diametrul puturilor variaza este, de regula, intre 150 si 300 mm, iar in comparatie cu fantaniloe din care se poate extrage apa folosind diverse metode, pentru puturi este nevoie de folosirea doar a unor pompe submersibile.

Bineinteles, partea financiara este importanta intotdeauna si oricine isi doreste sa plateasca cat mai putin posibil, dar fara a face rabat la calitate. Totusi, costurile difera de la un context la altul, in functie de situatia prezentata, astfel ca pentru a afla costurile necesare, cel mai bine este sa soliciti o oferta personalizata. Conteaza mai multe informatii pentru a putea determina costul exact. Asadar, intotdeauna se tine cont de faptul ca un put este mai mult decat o simpla groapa in pamant, motiv pentru care noi oferim servicii complete, puturile venind la pachet cu verificarea debitului si fisa apei.

Este bine de stiut faptul ca putul de apa nu este echipat si cu pompa intrucat aceasta este responsabilitatea instalatorilor. Totusi, la nevoie se poate face si acest lucru, alaturi de diferite automatizari, pentru ca orice client sa se bucure de servicii complete. Finalizarea forajului este marcata de momentul in care se preda fisa tehnica.

Bineinteles, exista si situatii in care forajele pot sa nu aiba apa, ceea ce nu reprezinta responsabilitatea firmei, iar pentru a evita asemenea cazuri este mult mai simplu sa fie realizate in prealabil diferite teste. Experienta chiar isi spune cuvantul in acest domeniu in care operam de peste 10 ani, iar in tot acest timp ne-am implicat in nenumarate proiecte din care am invatat si pe care le-am dus la bun sfarsit.

Nimeni nu trebuie sa plateasca o mica avere pentru a-si permite sa se orienteze catre asemenea servicii in conditiile in care preturile se pastreaza la o valoare minima in comparatie cu avantajele oferite la schimb. Raportul calitate – pret este unul mai mult decat ideal, asa ca merita sa profiti!

Related Post

Leave a Reply