Am gasit pe cineva care sa ma ajute cu planul alimentar

Ca si specialist in nutritie cea mai mare problema a persoanelor care vin la consiliere este ca nu stiu, nu pot sau nu au timp, dar si-ar dori sa slabeasca, sa se ingrase, sa fie mai sanatosi sau sa isi echilibreze stilul alimentar, insa nu stiu cum sa o faca. Asadar, pentru aceste persoane cheia rezolvarii acestor probleme consta in abordarea unui plan alimentar. Astfel, iti recomandam sa apelezi la Raluca Mihaela, deoarece de aici poti obtine un plan alimentar de la un specialist in nutritie care va tine cont de varsta dumneavoastra, de sex, greutate, inaltime, activitatea fizica desfasurata zilnic si preferintele culinare.

In plus, un plan alimentar te va ajuta sa scapi de una dintre cele mai stresante probleme, astfel, ce mancare consumam astazi. Planul alimentar este cel care te sustine in evitarea ispitelor nesanatoase, pentru ca numai astfel stii exact ce mananci si nu va mai fi nevoie sa te stresezi in magazin ce alimente sa cumperi, astfel ca vei sfarsi prin a cumpara alimente care iti vor da energia de care ai nevoie. Totodata ai toate sansele sa ai parte de o cina decenta, la o ora decenta. Nu vei mai fi pus in situatia de a rontai dulciuri, produse de patiserie sau alte alimente procesate, deoarece vei avea in propriul tau frigider alimentele necesare pentru prepararea unei cine sanatoase. In acelasi timp, odata cu un plan alimentar vei scadea numarul acestor alimente nesanatoase consumate saptamanal.

Planul alimentar te va ajuta sa castigi timp, energie si bani, deoarece te vei putea organiza mult mai bine cu ceea ce trebuie sa cumperi.

Te vei putea bucura de o dieta variata si nu vei mai fi pus in situatia de a manca aceleasi lucruri in mod repetat. Varietatea va aparea inclusiv in gama de nutrienti, vitamine si minerale, cele care vor contura planul alimentar.

Avand un plan alimentar cu ajutorul nutritionistului Raluca Mihaela vei reduce risipa alimentara. Astfel vei ajunge sa arunci mai putine alimente expirate sau alte alimente uitate prin frigider. Planul alimentar va fi conceput in functie de pofta, inspiratie, dar si in functie de ingredientele deja existente.

Daca faci parte din categoria persoanelor care s-au saturat sa tot spuna ca nu au timp, nu au chef, nu au energie, de maine voi avea mai multa grija de mine, de luni nu mai mananc produse de panificatie si ciocolata in fiecare zi, atunci este cazul sa faci o programare cat mai repede la specialistul tau in nutritie, Raluca Mihaela.

Planul alimentar conceput de acest specialist cu experienta in domeniul nutritiei va face diferenta intre ceea ce se poate face si ceea ce am realizat.

Related Post

Leave a Reply