Acceseaza-ti eul interior cu ajutorul meditatiei

Mintea subconstienta este responsabila de majoritatea reactiilor si actiunilor pe care le avem in mod impulsiv. Exista acolo anumiti stimuli inmagazinati care determina aceste lucruri si creeaza o bariera intre manifestarea propriu-zisa si cea ideala. Pe scurt, creierul nostru a dezvoltat anumite ganduri si convingeri limitative care stau in calea dezvoltarii personale si care trebuie depasite pentru a putea deveni cel mai bun „eu” care ai putea fi”. Practica meditatii ghidate zi de zi si descopera tot ce nu stiai despre tine:  https://vibratiiinalte.ro/meditatie-ghidata-vibratii-inalte/! Vei reusi cu ajutorul mentorilor de la Vibratii Inalte sa atingi niveluri ale inconstientului neexplorate pana acum si sa rezolvi probleme pe care poate ca nu stiai ca le ai.

Ce presupune meditatia ghidata?

Aceasta arta mai este numita si constientizare absoluta. Prin meditatie ghidata vei putea atinge starea de Constienta si Prezenta Totala, unde trupul iti este conectat cu mintea si sufletul in cel mai strans mod. Cu alte cuvinte, un mentor te va ajuta sa ajungi in acel punct in care fiecare emotie, gand, senzatie sa o simti la intensitate maxima si sa ii intelegi profund insemnatatea, astfel incat tu sa preiei controlul deplin. Vei invata sa le gestionezi astfel incat nu ele sa te mai conduca pe tine, ci sa le folosesti in avantaj in traseul tau de dezvoltare completa si complexa.

Ce rezultate poti obtine prin meditatie constanta si consecventa?

Inca din primele minute de practicare vei putea observa cum mintea ta se deschide ca o carte pe care o poti citi acum mai clar ca niciodata. Totul iti este expus in detaliu in asa fel incat sa poti atribui o semnificatie clara pentru tot ce ai trait si traiesti in prezent. Prin meditatie vei putea invata sa ierti cu adevarat, sa iubesti, sa empatizezi; vei cunoaste prosperitatea si abundenta pe toate planurile si vei vedea cum fiecare relatie pe care o experimentezi va urma o cale pozitiva si benefica.

Secretul pentru o sesiune reusita consta in implicare si sinceritate deplina. Daca esti dispus sa te dedici intrutotul meditatiei vei reusi sa accesezi cele mai ascunse laturi ale mintii si personalitatii tale si sa le modelezi ulterior in asa fel incat sa poti deveni cea mai buna varianta a ta.

Acceseaza videoclipurile Vibratii Inalte pentru sesiuni complete

In cazul in care vrei sa ai parte de toate aceste beneficii si din confortul propriei case, te poti bucura de mentorul tau personal direct pe Youtube. Aici vei descoperi zeci de lectii care te vor invata ce, cum, cat si cand sa faci, astfel incat sa poti atinge starea de liniste si relaxare deplina si sa poti mai apoi medita eficient in vederea obtinerii rezultatelor stabilite initial.

Related Post

Leave a Reply