Un asemenea dispozitiv e foarte util in diferite cazuri

In conditiile in care numarul autoturismelor inmatriculate in Romania creste de la o luna la alta, este clar ca traficul devine din ce in ce mai aglomerat, dar creste si sansa intampinarii unui pericol in trafic. Astfel, orice sofer ar trebui sa isi ia masurile de siguranta in acest sens pentru a evita orice posibila problema, iar o camera auto dvr se dovedeste a fi chiar o adevarata necesitate. O gama variata de modele te asteapta la iUni asa ca merita sa le descoperi pe toate si sa vezi care sunt principalele avantaje.

Functiile de care ai nevoie

Principala functie la care ai acces la o camera auto DVR este aceea de inregistrare audio – video la cea mai buna rezolutie, astfel incat sa poata fi distinse toate elementele importante. In schimb, cele mai moderne modele vin cu mai multe functii, printrecare si un senzor de miscare care presupune activarea automata a inregistrarii atunci cand este sesizata o miscare.

De asemenea, cu cat este mai larg unghiul de filmare, cu atat mai bine pentru ca pe aceasta cale pot fi captate mai multe detalii. In acelasi timp, spatiul de stocare difera de la un model la altul dar, de obicei, acesta poate fi suplimentat cu ajutorul unui card microSD.

Testeaza produsul pe care il cauti

In plus, cei interesati de un astfel de dispozitiv pot descoperi intreaga colectie si plasa o comanda online in cadrul magazinului online iUni, fie pot merge in showroom-ul din Bucuresti unde au ocazia de a testa toate dispozitivele, astfel incat sa gaseasca modelul ideal de care au nevoie si sa il aleaga pe cel mai bun.

Oricine poate folosi

Trebuie avut in vedere si faptul ca majoritatea dispozitivelor disponibile pe piata in ziua de azi sunt foarte usor de folosit, se deosebesc printr-o interfata intuitiva, asa ca se vor descurca de minune chiar si cei care nu se pricep. Anumite modele pot dispune de un ecran tactil, ceea ce presupune ca va fi mai usor sa fie accesate tote functiile disponibile, dar nici celelalte nu se lasa mai prejos.

Tarife pentru toate buzunarele

Nu in ultimul rand, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca nu vei avea nicio scuza daca in calitate de sofer  alegi sa nu iei masuri de siguranta suplimentare pentru a te proteja de orice risc pe care il poti intalnit in trafic. Mai mult, pentru comenzile in valoare de peste 250 de lei transportul prin curier este din partea casei, asa ca merita sa profiti. Cumperi imediat o camera auto dvr, te bucuri de mai multa siguranta in trafic, eviti orice neplacere si ai parte de o experienta grozava la iUni.

Related Post

Leave a Reply