Merita sa iti personalizezi masina pe aceasta cale

Un serviciu la care apeleaza din ce in ce mai multe companii este cel al inscriptionarii auto deoarece aceasta metoda s-a dovedit a fi una dintre solutiile ideale de promovare si de mentinere a imaginii. AutoPrint ofera servicii de inscriptionare auto atat pentru persoane fizice cat si persoane juridice la preturi accesibile si in acelasi timp garantand calitate. Inscriptionarile auto executate de AutoPrint beneficiaza de garantie. La acest serviciu poate opta orice firma indiferent de ramura de activitate, inclusiv firmele care opteaza pentru servicii de taxi.

AutoPrint ofera servicii profesionale de inscriptionari si colantari auto in Bucuresti. Pe langa acestea firma ofera servicii complete de colantare integrala sau partiala pentru automobile. Serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate oferind celor interesati cele mai inventive modalitati de promovare. Aici merita mentionate inscriptionarile auto, colantarile, stickerele auto si de perete, folii decorative de birouri, realizare de bannere si printuri de toate dimensiunile.

Ca orice alt serviciu de calitate, serviciul de inscriptionari prin autoprint ofera cateva beneficii cum ar fi: reclama, protejarea vopselei impotriva razelor UV si a pietricelelor, pretul mic, indepartarea cu usurinta a colantului atunci cand nu se mai doreste sau avantajul ca masina arata ca noua nefiind necesara vopsirea, care este mult mai scumpa.

Echipa de la AutoPrint foloseste pentru inscriptionari doar materiale de cea mai inalta calitate, ceea ce va garanta o inscriptie reusita, indiferent de tipul autoturismului, de dimensiunea scrisului sau de paleta de culori necesara.

De-a lungul timpului au fost inscriptionate diferite autovehicule asa cum sunt masinile mici, SUV-uri, masini sport, autoutilitare, autocare, camioane, mobre, mopede sau motociclete.

Pentru fiecare inscriptionare sau colantare, in functie de suprafata pe care se va aplica si durabilitatea dorita de client este necesara alegerea unui tip de folie care sa isi indeplineasca cu succes rolul. Cu toate acestea, nu doar folia este factorul decisiv pentru o inscriptionare durabila ci sunt la fel de importante tehnicile si tehnologiile, cat si experienta dobandita privind tehnicile de aplicare a fiecarui tip de folie.

Intr-o piata invadata de diferiti producatori de folii si diferiti furnizori de servicii inscriptionare auto, AutoPrint isi face datoria de a furniza clientilor variantele corecte si optime raportate la durabilitatile si preturile dorite de catre client. Indiferent ca sunt folii autocolante colorate sau reflectorizante ce se decupeaza pe cutter plotter, folii autocolante printate, folii de laminare, toate acestea au durabilitati diferite. In functie de folia autocolanta aleasa, durabilitatea foliei si a adezivului  unei inscriptionari variaza de la 1-2 ani pana la 7 ani.

AutoPrint de-a lungul existentei sale a furnizat clientilor inscriptionari auto la cel mai bun raport pret fata de calitate pe o gama larga de folii autocolante profesionale.

Related Post

Leave a Reply