Masina ta poate fi personalizata in multe moduri

Daca si tu iti doresti ca autoturismul pe care il conduci sa se remarce in traficul aglomerat al tarii, cu siguranta, stii deja care sunt prinicipalele solutii catre care te vei putea orienta. In schimb, cele mai multe dintre acestea sunt foarte costisitoare, asa ca poate nu dispui de un buget generos, iar unele sunt si dificil de pus in practica si nu vrei sa iti asumi niciun risc. Dar nu trebuie sa uiti de stickere auto cu dungi sau de oricare alt tip pentru ca acestea se dovedesc a fi avantajoase din mai multe puncte de vedere.

Ai nimerit unde trebuie

Inainte de toate, avand in vedere faptul ca acesta este un magazin online, la Colantari Design vei avea posibilitatea de a vedea toate optiunile in decurs de numai cateva minute, fara sa mai pierzi timpul prin magazinele obisnuite, asa ca pot fi de ajuns chiar si doua, trei click-uri pentru a ajunge exact acolo unde iti doresti.

Nu costa mult

De asemenea, aceste stickere auto cu dungi sunt accesibile pentru toate buzunarele si sunt mult mai ieftine decat oricare alta modalitate de personalizare a unei masini. Merita sa descoperi intreaga ofera si sa vezi imediat cat costa stickerul tau preferat de pe site, insa rareori se depaseste pragul de 100 de lei.

Aplicare imediata

In al doilea rand, produsele la care ai acces la Colantari Design sunt foarte simplu de aplicat pe diferite elemente de caroserie, de la spoilere, portiere, luneta, capota si nu numai, in functie de preferinte. De asemenea, adezivul folosit e unul special care nu ataca vopseaua, motiv pentru care oricand se poate renunta la sticker, fie sa se inlocuiasca cu altul.

Durata mare de viata

Durata de viata este mai mult decat satisfacatoare, iar in tot acest timp masinile vor putea fi duse la spalatorie fara ca stickerele sa fie afectate de precipitatiile abundente sau de zapada. Mai mult, acestea pot fi alese si pentru mascarea unor defecte ale caroseriei precum zgaraieturile inevitabile din parcari.

Nu ai nicio grija

Se gasesc multe solutii de personalizare, dar cei care prefera sa stea departe de orice problema adusa de optiunile disponibile pe piata, mai bine alege stickere auto cu dungi. Dimensiunile sunt foarte variate, dar se adapteaza intotdeauna la orice model, rezista bine in timp, arata bine, nu isi pierd din proprietati si nu numai.

Preturi mici

Nu in ultimul rand, nici nu costa mult sa alegi asemenea stickere in conditiile in care la Colantari Design te asteapta o gama suficient de diversificata de stickere auto cu dungi care sa multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi dintre soferi, trebuie doar sa alegi ceea ce iti convine.

Related Post

Leave a Reply