De ce sunt coroanele din zirconiu o alegere bună pentru pacienții cu probleme stomatologice?

Coroanele dentare sunt structuri care acoperă un dinte sau un implant dentar. Dentiștii recomandă adesea coroane din zirconiu în București, la Stoma Urgent,  ca o modalitate de a susține dinții rupți sau deformați. De asemenea, coroanele din zirconiu dentare pot fi folosite pentru a acoperi un dinte care este foarte uzat sau foarte decolorat. Totodată, ele pot fi folosite împreună pentru a întări mai mulți dinți din cauza unor probleme.

Când vine vorba de materialele din care sunt realizate coroanele, aveți mai multe opțiuni posibile, inclusiv ceramică și metal. O altă opțiune care este acum disponibilă sunt acele coroane din zirconiu în București, de la Stoma Urgent.

Coroanele de zirconiu sunt fabricate din dioxid de zirconiu, un tip de metal foarte durabil, deși este clasificat ca un tip de coroană ceramică.

Beneficiile coroanei dentare din zirconiu

Coroanele din zirconiu devin din ce în ce mai comune și oferă unele avantaje, despre care vă vom vorbi în rândurile următoare.

Durabilitate

Unul dintre cele mai mari avantaje ale coroanelor din zirconiu este rezistența și durabilitatea sa. Luați în considerare cât de multă forță exercită dinții tăi din spate asupra alimentelor pe care le mesteci.

Coroanele trebuie să fie făcute dintr-un material puternic, așa că zirconiu poate fi o alegere bună pentru nevoile pe care le aveți, mai ales dacă vă confruntați cu probleme stomatologice grave.

Longevitate

Coroanele pe bază de zirconiu au făcut față la fel de bine pe parcursul a 5 ani ca și coroanele pe bază de metal, iar asta pentru că rezistă foarte bine în fața uzurii. Prin urmare, merită să le alegeți.

Biocompatibilitate

Zirconiul este alegerea multor stomatologi pentru biocompatibilitatea sa, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să provoace organismul să producă o reacție sau un răspuns imunologic precum inflamația.

Procedura realizată în aceeași zi

Mulți stomatologi pot face coroane de zirconiu în cabinetele lor decât să trimită o amprentă a dintelui tău la un laborator pentru a face o coroană. Apoi, pot cimenta coroana în gură într-o singură vizită.

Acest proces elimină necesitatea de a întinde procedura în două vizite. Cu toate acestea, nu toate cabinetele stomatologice au această tehnologie în interior sau oferă coroane din zirconiu.

O coroană dentară din zirconiu este o restaurare care acoperă un dinte care a devenit afectat. Un dinte care s-a fracturat, crăpat sau rupt va beneficia de o coroană dentară care are rolul de a-l proteja astfel. Medicul stomatolog de la Stoma Urgent poate folosi coroane dentare din zirconiu, deoarece acestea sunt cel mai puternic material de restaurare disponibil. Coroanele din zirconiu pot dura ani și chiar zeci de ani cu îngrijire adecvată și controale dentare de rutină. Prin urmare, merită să le alegeți pentru un plus de rezistență și durabilitate.

Related Post

Leave a Reply