Ce presupune activitatea de model de videochat

Cu toate acestea, domeniul este ideal pentru oricine care isi doreste sa comunice prin intermediul internetului cu persoane din toata lumea. Fetele nu trebuie sa se simta inhibate, sa stie cum sa se adapteze fiecarei discutii si sa fie capabile sa atraga cat mai multi barbati dispusi sa achite tariful perceput pentru fiecare minut petrecut pe webcamul tau. Varsta minima pentru a practica acest job este de 18 ani, iar cea maxima, de obicei, 38 de ani, iar cunoasterea unei limbi straine este esentiala, intrucat cele mai multe discutii se poarta in engleza, franceza sau spaniola.

In schimb, marile studiouri pun la dispozitie si cursuri de limbi straine pentru modelele care au nevoie sa isi perfectioneze abilitatile in scris sau vorbit, in timp ce cu ajutorul trainingurilor oferite de specialisti, se pot invata diferite trucuri pentru atragerea prietenilor virtuali.

Acasa vs. Studio

Videochatul este unul dintre putinele locuri de munca care iti ofera posibilitatea de a lucra de la un studio sau de acasa, pe cont propriu. Ambele variante propun diferite avantaje si dezavantaje, care trebuie puse in balanta, pentru a lua decizia cea mai buna. In schimb, oricand se poate reveni asupra acesteia si incerca ambele tipuri.

Avantaje

Oricine isi doreste sa aiba salariul mare pentru a nu se ingrijora cu privire la ziua de maine, la plata chiriei sau la finantarea studiilor, iar videochatul promite toate acestea, alaturi de orar flexibil, intimitate si cele mai bune conditii de munca. Cu toate acestea, majoritatea studiourilor isi atrag modelele printr-o serie de avantaje importante, precum bonusuri consistente la angajare, plata zilnica, saptamanala sau lunara, astfel ca la sfarsitul lunii, un model castiga lejer peste 10.000 de lei.

Cele mai experimentate fete, care cunosc multe din secretele domeniului, castiga chiar si 40.000 de lei lunar, suma care nu este castigata de altii nici macar intr-un an. Astfel, datorita videochatului iti poti asigura viitorul si duce traiul la care ai visat. In schimb, se ajunge la astfel de sume doar prin multa munca, ambitie, seriozitate si prin participarea la toate sesiunile de training.

Multe studiouri ofera posibilitatea ca dupa un anumit timp sa se poata lucra de acasa, fara a mai fi nevoie ca modelele sa vina la studio. Cu toate acestea, este nevoie de asigurarea unui spatiu adecvat, in timp ce aparatura necesara se pune la dispozitie de catre studio. Lucru in videochat presupune placere, disciplina, creativitate si nu numai. La Studio Deluxe ai posibilitatea de a te dezvolta in fiecare zi si ai sansa de a te cunoaste mai bine. Si noi abia asteptam sa te cunoastem!

Related Post

Leave a Reply