Adu un plus de siguranta locuintei tale

Camera de supraveghere wireless este un dispozitiv din ce in ce mai utilizat in prezent datorita utilitatii, in unele cazuri, foarte mare a acesteia. Poate fi folosita fie pentru divertisment, la locul de munca sau pentru siguranta celor dragi si a casei tale. De la iUni poti alege dintr-o gama variata de astfel de dispozitive, toate dotate diferite tehnologii de ultima generatie pentru a fi cat mai folositoare.

Diferite forme si marimi

In functie de scopul pentru care este utilizata, camera supraveghere wireless poate avea diferite dimensiuni. Aceasta poate fi minuscula, pentru misiunile intreprinse de autoritati pentru descoperirea infractorilor, pentru a putea fi ascunsa in orice obiect astfel incat sa nu fie descoperita. Datorita marimii, aceasta poate fi ascunsa in memorii USB, detectoare de fum, bibelouri, articole vestimentare, ceasuri, ochelari de vedere si in multe alte locuri, depinde de imaginatia fiecaruia.

De ajutor oricand si oriunde

Camere de acest gen pot fi folosite in mai multe situatii, acestea fiind mereu utile. De exemplu, daca doresti sa stii mereu ca cei dragi tie sunt in siguranta. Pot fi montate atat in exterior pentru a vedea din timp tentativele hotilor sau in interior pentru a verifica ca bona se comporta in mod adecvat cu copiii tai. Totodata, il poti folosi in orice spatiu in care doresti sa verifici ca nimeni nu iti invadeaza spatiul, cum ar fi la birou.

Utilizare instinctiva

In ceea ce priveste modul de utilizare, acesta este unul atat de simplu incat nu vei avea nevoie de un manual. Oricine le poate folosi, chiar si cei mai neindemanatici la capitolul gadgeturi.Totusi, pentru a cunoaste dispozitivul cat mai bine, acesta vine si cu instructiuni. Adesea, acestea au doar un buton pe care daca apasam cu o intensitate diferita, putem activa diferite functii, cum ar fi pornirea si oprirea inregistrarilor sau oprirea efectiva a aparatului.

Preturi pentru toate buzunarele

Nu esti nevoit sa faci eforturi mari financiare pentru a-ti putea achizitiona o camera de supraveghere wireless, intrucat preturile modelelor de la iUni sunt foarte avantajoase si accesibile pentru toti. In plus, exista si multe oferte de care merita sa beneficiezi.

Modele care ti se potrivesc

Pe siteul iUni este foarte usor sa vezi toate modelele existente de camere de supravegheat, intrucat este foarte bine organizat. Din acest motiv, ai nevoie de doar cateva minute pentru a-ti face o idee despre produsul care ti se potriveste cel mai bine.

Testeaza aparatele in Showroom

Totusi, daca consideri ca nu esti in masura sa iei o decizie informata, poti linistit sa mergi in showroom-ul iUni din Bucuresti, unde consilierii de aici pot sa iti dea toate detaliile de care ai nevoie pentru a achizitiona dispozitivul care se pliaza cel mai bine nevoilor tale.

Related Post

Leave a Reply