Locul in care poti personaliza orice articol vestimentar

Probabil ca oricine ar trebui sa stie ca sa personalizez un tricou cu broderie nu a fost niciodata mai usor si mai simplu datorita instrumentelor avansate pe care firmele din domeniu le folosesc. In mod special, Brodara pune la dispozitia tuturor servicii de foarte buna calitate intrucat cei de aici isi doresc cu adevarat sa multumeasca fiecare client in parte incercand de la bun inceput sa inteleaga care sunt asteptarile in ceea ce priveste elementul care trebuie brodat. Ei reusesc, prin experienta de 10 ani pe care o au, sa puna pe orice material exact ceea ce persoanele care apeleaza aici isi imagineaza.

Calitate premium

Brodara stie ca fiecare client isi doreste ca produsele personalizate prin broderie trebuie sa tina o perioada indelungata de timp. Tocmai de aceea, tricourile sunt confectionate din materiale foarte rezistente precum bumbacul. Nu numai ca se mentin intr-o stare perfecta mai mult timp, dar acestea sunt si foarte confortabile. Totodata, sunt si foarte usor de intretinut. Majoritatea clientilor doresc sa personalizeze un tricou cu broderie pentru angajatii firmelor lor care activeaza cel mai adesea in domenii precum cel al publicitatii, al productiei de elemente textile (echipamente de lucru, de protectie, uniforme militare sau scolare etc.), al invatamantului, HoReCa, dar si altele.

Proces de comanda simplu

Pentru a avea acces la acest tip de servicii nu trebuie decat sa intri pe site, sa completezi datele de contact (pentru factura si livrare) si sa atasezi grafica pentru modelul brodat in formular. Ulterior, cei de la Brodara vor realiza un model digital sau chiar fizic, in functie de situatie, pentru a vedea daca corespunde cerintelor tale, iar in final vor trimite o mostra finala a modelului brodat pentru confirmare. Dupa ce ati ajuns impreuna la varianta finala, vor fi realizate ultimele modificari si, daca doresti sa achizitionezi produsele, dupa confirmare vor fi date in productie. Timpul de livrare va fi intre 5 si 10 zile lucratoare datorita masinilor folosite aici care reduc timpii de brodare cu mult si au o precizie mult mai mare decat in cazul celor brodate manual.

Tarife decente

Un astfel de serviciu nu este atat de costisitor pe cat ar putea sa para. Pretul tricourilor difera in functie de culoare, cele albe avand un pret de 12 lei fara TVA, iar restul culorilor 16 lei fara TVA. Pretul broderiei este calculat in functie de mai multi factori precum complexitatea graficii, numarul de cusaturi si de culori, de dimensiuni, de tipul materialului brodat, de  numarul de bucati (minim 20), pozitionarea broderiei si tehnica de aplicare a emblemei.

Prin urmare, daca doresti sa personalizezi un tricou cu broderie cu logo-ul firmei tale, apeleaza cu incredere la serviciile prestate de Brodara pentru a te bucura de un rezultat care sa fie la inaltimea asteptarilor tale.

Related Post

Leave a Reply