Depozitarea corespunzatoare a celulelor stem se poate face aici

A deveni mama este cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei femei. In momentul in care te-ai decis sa aduci pe lume un copil, trebuie sa stii ca asta presupune cea mai mare responsabilitate. A da viata este cea mai mai realizare si trebuie sa ii oferi celui mic tot ceea ce este mai bun. Am tot auzit in ultimul timp de bancile de celule stem. Nu stiam prea multe despre acest lucru, insa am cautat informatii din cele mai sigure surse si am ajuns in cele din urma pe site-ul celor de stemsure.ro.

Stem Sure mi-a castigat din prima clipa increderea deoarece site-ul lor pune la dispozitie foarte multe informatii utile. De pilda, am aflat ca sunt doua tipuri de celule stem care se pot recolata pentru a fi pastrate ulterior intr-o banca de celule stem. Exista celule hematopoietice care se ocupa de formarea celulelor din sange, respectiv leucocite, hematii si trombocite. Acestea sunt terapeutice si se fac mii de transplante anual cu astfel de celule pentru o multitudine de afectiuni. Ele se pot recolta din maduva osoasa, sângele periferic si placentar si sangele din cordonul ombilical, cea din urma fiind cea mai valoroasa sursa. Din maduva osoasa si sangele periferic se pot recolta de la adulti, insa sunt anumite cazuri cand se pot recolta si de la copii daca este necesar acest lucru.

De asemenea, mai avem o a doua categorie de celule stem, respectiv celulele mezenchimale, iar diferenta fata de cele hematopoietice este aceea ca ele dau nastere altor categorii de celule cum ar fi cele cartilaginoase, adipoase, tegumentare, nervoase, osoase, musculare si interstitiale. Acestea se pot recolta din placenta si tesutul de cordon ombilical cu ajutorul unei banci de celule stem cum este Stem Sure. Aceste celule sunt utilizate in medicina regenerativa, ajuta la refacerea tesuturilor si a organelor, in transplantele de organe, in tratamentul bolilor inflamatorii cronice si autoimune.

Pe site-ul stemsure.ro am gasit tot ceea ce voiam sa stiu, am vazut ca sunt vedete care au apelat la serviciile de a recolta celule stem prin intermediul unei banci. Stem Sure se lauda cu o experienta de neegalat, au 35.000 de proble stocate, 4000 de transplanturi de maduva, 10 transplanturi cu celule stem ombilicale si isi ofera serviciile in 8 tari. Toate transplanturile au avut succes. Jumate din cazuri au folosit celulele exact pentru copilul de la care le-au recoltat, iar cealalta jumatate au folosit celulele stem pentru alti membri ai familiei, mai ales frati ai respectivului copil.

Asadar, daca te pregatesti sa devii mama, ia in calcul cele expuse mai devreme. Recoltarea de celule stem poate fi salvarea de care ai nevoie in cele mai grele momente din viata ta. Cu totii ne dorim sa fim sanatosi si sa nu ne confrutam cu situatia de a avea nevoie de astfel de celule, insa trebuie sa luam in calcul ca nu putem controla tot si poate ca asta e cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata in viata noastra.

Related Post

Leave a Reply